Anonim

Vi marknadsför din YouTube-kanal live - Låt oss snurra på Shoutouts Wheel!

Enligt min information tillhandahåller Crunchyroll strömmar av anime och är lagligt. Den har massor av anime, de flesta av dem är bara engelska subbed. Den största frågan om Crunchyroll är att det mesta av anime inte är tillgängligt i alla regioner i världen.

Jag skulle vilja veta namnen på några gratis alternativ till Crunchyroll som har engelska kallat anime och är lagliga.

3
  • flera resurser finns med i det här svaret men jag kan inte garantera att de kommer att ha det du vill ha. meta.anime.stackexchange.com/questions/922/…
  • Finns det någon region som du kanske är intresserad av? Svaren kan skilja sig från land till land. (Till exempel har Hulu föreslagits --- och den innehåller verkligen anime-dubbar --- men IIRC är bara tillgänglig i USA.)
  • Som @Maroon uppgav innebär din fråga att ditt problem med Crunchyroll delvis beror på en del regionlåsning. I så fall är det viktigt att veta vilken region du befinner dig i så att vi kan märka din fråga som sådan och ge specifika svar för den regionen. Enligt vad jag vet kommer det inte att finnas många gratis engelska dubbade strömmar tillgängliga.

För att strömma en dubbad anime lagligt i en viss region måste du ha rätt licens. Problemet är att om du vill strömma något över tio länder måste du eventuellt ordna med 10 licenser eftersom den ursprungliga producenten (som vanligtvis skulle vara ett företag i USA) kan ha avtal med ett annat företag i var och en av de 10 länder för det företaget att ha de lokala distributionsrättigheterna. Det kan vara lite annorlunda om (a) det amerikanska företaget har lokala dotterbolag i dessa företag eller (b) det inte finns någon lokal licenstagare och den ursprungliga producenten då är standardlicensinnehavaren - i båda fallen kan du ordna med moderbolaget att licensiera alla dessa regioner tillsammans.

I vilket fall som helst är slutresultatet att av (1) har ett stort utbud av föreställningar, (2) kan du titta på föreställningarna i alla regioner, och (3) är lagligt tillåtet att strömma föreställningarna, du får välja två . Licensiering kostar också pengar, så oddsen är att om du vill ha något som erbjuder shower gratis (särskilt de senaste grejerna) så letar du nästan inte efter något lagligt.

För de flesta regioner kommer CrunchyRoll fortfarande att vara din favorit. De har mestadels subs, men för vissa äldre serier har de dubbar som antingen ett alternativ eller det enda alternativet, och även om inte allt är tillgängligt i alla regioner är det fortfarande ett ganska bra erbjudande. Netflix är nu tillgängligt i många länder, och i åtminstone några av dessa länder har det ett stort anime-urval, varav åtminstone några kallas. Annars måste du förmodligen leta efter något specifikt för var du befinner dig, eventuellt drivs av en lokal distributör. Till exempel, här i Australien har både MadMan och Hanabee några serier som kan streamas på sina respektive webbplatser, och MadMan ställer också upp AnimeLab som en slags lokal Crunchyroll.

MyAnimeList sammanställde en lista över de 18 bästa internationella sajterna för att lagligt streama anime. De nämner några som erbjuder dubbar (och de nämner Crunchyroll-erbjudanden vissa dubbade titlar), och de nämner också regionens tillgänglighet. Inte alla är gratis, men de flesta av dem kommer åtminstone att erbjuda vissa gratis innehåll:

  • Funimation, tillgänglighet: USA och Kanada
  • AnimeLab, tillgänglighet: Australien och Nya Zeeland
  • Hanabee, tillgänglighet: Australien och Nya Zeeland
  • Hulu, tillgänglighet: USA
  • Amazon, tillgänglighet: globalt
  • Anime-nätverket, tillgänglighet: NA och Storbritannien
  • Animax TV, tillgänglighet: Storbritannien och Irland
  • Manga Entertainment, tillgänglighet: Storbritannien och USA
  • MyAnimeList, tillgänglighet: global (beroende på titel)
  • Anime Serien, tillgänglighet: global (notera: den här webbplatsen är inte en streamingwebbplats, utan snarare en som hjälper dig att hitta legala strömmar för anime subbed / dubbad på olika europeiska språk)