Anonim

Narutos liv om Minato och Kushina fortfarande levde | Team 7 vs Hidan (engelska sub)

Enligt vad jag minns begravdes Hidans huvud djupt inne i ett hål i Konoha Forbidden Jungle.

Betyder det att Hidan fortfarande lever efter hela året? Är det möjligt för någon att rädda honom och ta tillbaka honom om han fortfarande lever?

Enligt Wiki

Trots att han trodde av Akatsuki, lever Hidan faktiskt men dör långsamt av brist på näring.

När Kakuzu reinkarnerades under fjärde världskriget i Shinobi, tog han Hidans frånvaro som ett bevis på att han fortfarande levde.

2
  • Så vi kan dra slutsatsen att Hidan är död, eftersom ingen kommer att rädda honom, det vet vi redan. Dessutom är Hidans största fördel hans oförmåga att dö av praktiskt taget alla orsaker, med undantag av undernäring.
  • men vägtullen för att vara odödlig är att han tjänar sin gud jashin och ger honom offer. så eftersom han inte kan göra detta, försvinner hans odödlighetskraft och han kommer att dö då

Även om det mestadels bygger på spekulationer och det inte riktigt nämns i serien att han definitivt lever, när Kakuzu reinkarnerades under fjärde världskriget i Shinobi, tog han Hidans frånvaro som ett bevis på att han fortfarande levde (kapitel 530, sidan 3).

6
  • 1 Det är inte spekulation. De sa att han är en effektiv odödlig och att han skulle begravas där för alltid med Shikimarus klanskog som övervakar den.
  • @Quikstryke Glöm inte att Kakuzu specifikt sa att det inte finns något sådant odödligt när han pratade med Shikamaru när de träffades (tror jag för andra gången).
  • men Hidan är verkligen odödlig, det var därför Shikamaru var tvungen att begrava honom levande, annars skulle en smart kaka som Shikamaru ha tänkt på ett sätt att döda honom
  • @HashiramaSenju från länken du angav citat "Fast trodde död av Akatsuki, [42] Hidan lever faktiskt men dör långsamt av brist på näring. [10]"
  • Men notera att du behöver DNA från Hidan för att återuppta sin kropp. Hans frånvaro betyder inte riktigt att han fortfarande lever. Kanske finns det bara inget DNA-prov närvarande.

han är död, den fjärde databoken säger att han krävde näringsämnen för att överleva som alla andra. detta betyder mat och vatten, ingen människa kan överleva längre än en vecka utan vatten så han var död inom en vecka

1
  • 2 Jag minns inte att Hidan var med i den fjärde databoken. Menade du kanske den 3: e? Om inte, kan du inkludera en hänvisning till sidan som den nämndes kanske.

Så vitt jag vet kan Hiran bara dö av svält, även om han kunde ha tänkt på ett sätt att komma ut ur hålet vid shikamarus skog, eller någon kunde ha hittat honom och räddat honom, idk men det skulle vara en sjuk båge