Anonim

GAMLA slumpmässiga grundläggande högskadade ky-kombinationer del 2 ...

När Luffy först började använda Gear Second hävdades att detta förkortade hans livslängd eftersom det kräver att hans kropp fungerar mer än normalt. Är detta inte längre fallet? Och om inte, varför? Vad förändrades?
Luffy har använt Gear Second i många slagsmål nu och det verkar inte vara någon oro längre. Eller är det något som kommer att behandlas senare i berättelsen?

0

När Luffy först utvecklade sin andra redskap skulle han pumpa blod genom hela kroppen och öka blodflödet, vilket gjorde att hans vävnad och organ kunde få tillgång till mer syre och näringsämnen, vilket fick honom att matcha motståndare som var starkare än honom. Problemet uppstod dock med långvarig användning av tekniken, på grund av den snabba metabolismhastigheten från ökat blodflöde, skulle luffy bränna upp näringsämnen snabbt, och ju mindre näringsämnen han hade, desto mindre energi hade han för att fortsätta slåss, men eftersom han är envis skulle han fortfarande fortsätta använda den, och vid den tidpunkten hackar tekniken hans livskraft eftersom hans kropp är överansträngd med lite näringsämnen.

Dessutom tränade luffy under 2 års tidshopp under Reilegh och kunde fullständigt bemästra och perfektionera sin andra växel, till den punkt där han bara behövde pumpa blod alltmer genom de delar han behövde använda för att slåss. Även om detta hjälpte till att minska effekterna, tror jag att andra växeln blir farligare när han använder den förbi dess gränser.

Så för att äntligen svara på din fråga påverkar den andra växeln fortfarande luffy och chips bort under hans livslängd, men jämfört med den tid då han först utvecklade tekniken är effekterna inte så stora. Den viktigaste tekniken som utgör ett mer hot mot luffy är hans fjärde växel, vilket är ett helt annat fall.

3
  • Varför säger du att redskap fjärde är mer hot?
  • Här är en super kort sammanfattning av varför. karaktären hos den fjärde växeln fokuserar mer på kompression, och Luffys muskler är uppdragna till sina gränser orsak till skillnad från den tredje växeln, han blåser bokstavligen upp muskelstrukturen på överkroppen och täcker den med haki och ger honom en enorm boost. Dessutom är hans kroppsomsättning nästan tre gånger så mycket som när han använder redskap 2: a, tänk på det en sekund
  • Tekniken sätter också en enorm vägtull på hans uthållighet på grund av de stora empahsierna på hans gummiaktiga muskulära struktur, även om nackdelarna har minskat ganska drastiskt, är kontinuerlig strid och ansträngning av hans kropp efter användning av redskap 4 ännu farligare för honom. I hans kamp mot Cracker förstår du vad jag menar när jag säger att hans kroppsmetabolism är minst 3 gånger mer än i växel 2. Gear 4 är på ett sätt en bättre version av både växel 2 och 3 men dess nackdelar är sämre än både