Anonim

Ichigo & Rukia's Bankai Vs Yhwach? Aizenens förskuggning ?!

I Bleach hade Aizen en otroligt komplicerad plan som tycktes sträcka sig över årtionden och som involverade många människor som han inte hade kontroll över att göra vad han ville att de skulle göra? Jag tyckte det var ganska svårt att följa vad som pågick i termer av exakt hans plan. Kan någon sammanfatta det för mig?

1
  • Samma sak vi gör varje kväll, Pinky ...

Aizen ville skapa Ouken, nyckeln som öppnar dörren till Soul King som styr Soul Society. För att kunna fortsätta öka sin makt ville han slå samman krafterna hos Hollows och Soul Reapers, detta var hans experiment med Visoreds. Aizen hade gjort sin egen version av Hogyoku för att göra detta men den var ofullständig, han slog den ihop med den som Urahara gjorde och med det hade han den färdiga som gjorde det möjligt för honom att öka sin makt och bli den ultimata varelsen. Aizen sa själv att endast Urahara var den enda intellektuella utmaningen han hade haft.

Kom dock ihåg att Aizen hade sin hypnotiska kraft som gjorde det möjligt för honom att kontrollera många av dem inom Soul Society, de som han inte kontrollerade lurade han. Han kunde få många att göra sitt bud, medvetet eller inte, bara Ichigo var inte under hans kontroll eftersom han aldrig hade sett svärdet släppa.

Ichigo gjorde ett uttalande efter att ha dödat Aizen att Aizen var så mäktig att han inte hade någon lika, han kände att det inte fanns någon att utmana honom och var något ensam; delen om att korsa svärd där allt Ichigo kände var ensamhet. Det är möjligt att se på detta som den enda som kan vara en utmaning för Aizen var Soul King, så att skapa Ouken med Karkura Town skulle göra det möjligt för honom att öppna porten till där Soul King bodde och eventuellt slåss mot honom och hitta en lika .

1
  • Något att ta upp. Nu när Bleach slutade, fick vi reda på att Aizen inte gillar att bli styrd av någon, som inkluderar Soul King. En del av hans plan var sannolikt relaterad till att åtgärda detta.

Aizen ville slå samman kraften från Hollows och Soul Reapers eftersom han ville få mer makt när han nådde sin mättnadspunkt för Soul Reaper-krafter. För detta behövde han Hogyoku. Och han ville åka till Soul King Palace. Men Ichigo överträffade till och med honom och misslyckades med honom.

Ja, han använde vicerds (kan inte stava det) för att testa hollowfication och sedan hans kamrater som kaname tozen. När det var perfekt på tozen använde han det på sig själv för att en människa inte kan hantera kraften hos hogyku så han måste vara den bästa av två världar eller något