Anonim

NUNNAR 3 - Del 8 - Fem Kage-toppmötet - Bevarande av Samurai

Jag är bara nyfiken på om det finns någon jutsu som skulle vara omöjligt för Naruto att lära sig eller behärska utan Kyuubis krafter inuti honom?

Om det finns, vilket är det och varför kan han inte lära / behärska det utan Kyuubi? Om det inte finns någon, antar jag att Naruto faktiskt är en smart ninja.

4
  • Hmmm .. Uppenbarligen The Nine-Tails Chakra Mode
  • @ChristianMark, bry dig om att svara på det och inkludera förklaring? Jag har inte sett Naruto på länge så jag var bara nyfiken. ; P
  • Egentligen är Nine-tails chakra bara en förutsättning för Bijuu Ball Blast.
  • Mina röster går till de flesta av Kekkei Genkai jutsu.

Tja, här är några av jutsuerna som Naruto förmodligen inte kan (eller kommer att vara nästan omöjliga) att lära sig utan Kurama:

  • Tekniker från andra element än vind - Narutos naturliga chakraaffinitet är mot vind, medan han kan träna i andra element kommer han antagligen inte att kunna lära sig några av de andra elementen. (Har faktiskt ingenting att göra med Bijuu, det är ganska vad som händer med alla)
  • Bijuu Dama - en Bijuu-specifik teknik (kärnstridsspetsen som svart sfär).
  • Det är möjligt att han använder Kuramas Yang-elementchakra (förseglad i Naruto) något.
  • Tajuu Kage Bunshin - Även om Naruto naturligtvis har massiva chakra reserver, skulle han inte kunna göra så mycket kopior utan Kyuubi Chakra Pool.
2
  • Om Naruto inte hade Kyubi i sig tvivlar jag på att han ens skulle leva. Han skulle ha dött under striden med Gaara (under Chunin-tentor), än mindre mästare jutsus ...
  • 1 Hela berättelseraden skulle ändras om Naruto inte hade de nio svansarna. Det är möjligt att han aldrig skulle ha träffat Gaara.

de flesta av naruto jutsu verkligen på bijuu.även rasenshuriken (hans enda futon jutsu), utan kyuubi läka förmåga, naruto arm skulle inaktiveras till cellnivå efter första försöket. Om naruto inte hade kyuubikraft (stark tätning, helt isolera kyuubi från naruto som en hög säkrad levande lagringsrulle) skulle naruto vara en utstött ingen (hans starka egen chakranivå kommer från tätningsomvandlingen och blanda kyuubi chakra med sitt eget)

Naruto kunde göra flera skuggkloner (tusentals skuggkloner) UTAN KURAMA eller någon annan naturlig energikälla. Det var då han slutade ta Karumas hjälp (Ep 52) och började lära sig rasenshuriken på egen hand. Jag antar att de flesta killarna gör fel här. Jag förstår att kyuubi är den främsta anledningen till hans läkning, men du kan inte glömma de uzumaki-klanläkande förmågorna och nivån på chakra de har. Naruto kunde upprätthålla kloner utan kurama chakra och yamato var där för att sluta gå kurama-läge när narutos chakra är helt utarmat. Jag antar att utan kurama kan Naruto alltid lära sig olika jutsus med flera skuggkloner med sin EGNA massiva chakranivå (20 års träning på bara en vecka). Låt oss ge NARUTO EN LITT KREDIT HÄR !!