Anonim

Hur Houdini DÖDE (i Slow Motion) - Smartare varje dag 108

Det kan vara för mycket att be om logik från den här serien, men kanske finns det ett svar någonstans.

I avsnitt 2 av mänskligheten har avböjt upptäcker berättaren att styrelsen för fabriken som producerar konstiga föremål är ett gäng kycklingar som slaktades, plockades och var beredda för att äta i avsnitt 1. De blev på något sätt liv och fick intelligens och förmågan att prata genom att göra konstiga tutande ljud. (Berättaren kan få alltför bokstavliga undertexter på sitt språk med ett par universella översättningsglasögon från hennes älskling.)

De slaktade kycklingarna lyckas fånga berättaren i en bur och förklara sin avsikt att radera hennes minne med droger och lämna henne någonstans långt borta för att se när de slutför sin lömska plan för att förstöra det sjuka mänskliga samhället. Men berättarens tysta assistent går in och börjar ta bilder av kycklingarna med sin kamera. Av någon anledning skrämmer detta dem och de springer iväg. Flera av dem faller in i fabriksutrustningen och blir mat under den efterföljande jakten; de återstående grupperna kluster mot en klippa vid havet och hoppar i havet snarare än mot kameran, medan "Ave Maria" spelar.

Ganska mycket allt om detta avsnitt är värd ett stort frågetecken, men jag tyckte det var mest förbryllande att kycklingarna fruktade kameran så mycket att de hoppade till sin död snarare än att möta den. (Ja verkligen, det där var den del som jag tyckte var mest förbryllande.) Varför var de så rädda för kameran?

2
  • Jag är inte säker men det kan bero på att de inte ville att deras "riktiga former" fotograferades - jag måste titta på avsnittet för att vara säker
  • @ToshinouKyouko Det är vettigt eftersom det var ganska tydligt att de försökte dölja sin identitet. Jag tittade bara på det i går kväll och jag kommer inte ihåg att det sas direkt, men den överväldigande konstigheten var ganska distraherande, så jag kanske har missat en aning.

Jag hade rätt i min tidigare kommentar - De skinnade kycklingarna vill inte avslöjas för mänskligheten så att de undviker att bli fotograferade.

Detta avslöjas i den första dialogen med kycklingarna:

Om de visste om deras existens, kunde mänskligheten lätt övervinna dem på grund av kycklingarnas svaga kroppar. Därför försöker de undvika assistenten.

Oroa dig inte, huvudpersonen saknade det också:

1
  • 1 Ja, mellan alla suddiga undertexter och klagomål som berättaren gjorde under den scenen, plus den förbluffade känslan jag fick av att se något så konstigt på skärmen, var det svårt att följa nyanserna i konversationen. Tack för ditt svar, +1.