Anonim

Gintama Opening 2 (Lyrics in Romaji)

I avsnitt 21 av 2006-serien, när Gintoki försöker köpa en fläkt, blir han uppenbarligen inblandad i en slagsmål där han bryter en bil i två med en spark, och senare kastar han ett föremål som är större än honom, förmodligen mycket tungt.

Men eftersom han berättade dessa händelser för Kagura, och Kagura sa att han gjorde den här berättelsen om hur han fick fläkten, vet vi inte om detta verkligen hände eller inte, föraktar fläkten är undertecknad av en tjej som var inblandad i de händelser han berättade, att hävda historien verkar vara åtminstone delvis sant.

Min fråga är hur stark är Gintoki? Har han styrka på övermänsklig nivå? eller är han bara en skicklig samurai med regelbunden mänsklig styrka?

2
  • Tja, tidigare slog Gintoki en reaktor i två ... Han drog en friggin helikopter ner till jorden ... han byter slag med en av de 3 starkaste raserna, Yato ... så han är åtminstone långt över genomsnittet .
  • ja, jag såg nu avsnittet där han tar ner helikoptern. Vilket är konstigt eftersom tidigare Kagura stoppade en bil i rörelse och alla blev förvånade, men att ta ner en helikopter kräver nog mer styrka. Och det finns ytterligare ett avsnitt där han och Katsura blir helt överväldigade och ”kidnappade” av en transsurai. Jag undrar hur mycket stark är denna samurai då ??