Anonim

Modern historiens smartaste brottslingar

I Ajin: Demi Human kan Sato byta interna organ mot militära vapen och vapen. Inledningsvis trodde jag att han bara använde sina egna organ, som när han tog med mer nämner han "Han har mycket fler killar nu".

Men när han såg hur organen sönderfaller när de lämnas kvar / återvuxit, tog han dem bara från de civila / poliser som de dödade?

Eller varifrån fick Sato de inre organen?

I kapitel fem i mangan kommenterar en ajin att:

En ajin använder den största biten kött som bas och samlar de mindre bitarna för regenerering. Emellertid samlas inte bitar som är för långt bort utan ersätts istället.

Senare i serien (jag glömmer sammanhanget) ser vi en förekomst av att ett ajinhuvud har skurits av men det var tillräckligt långt ifrån resten av kroppen att den regenererande kroppen helt enkelt kastade bort det gamla huvudet och växte ett nytt, men gamla tycktes förbli intakta (förmodligen bara sönderdelas i den takt som ett mänskligt huvud skulle göra).

I anime antog jag att Sato avlägsnade sina egna organ, lät sig dö och - om de extraherade organen flyttades tillräckligt långt bort - skulle hans regenerativa krafter helt enkelt ersätta dem. När vi ser Sato göra affärer för reservorgan, har han några ajin efter sitt korståg och så de är förmodligen bara frivilliga för att få sina organ skördade och bytas ut.