Anonim

Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar

Såvitt jag vet är Edward Elric den enda statliga alkemisten som inte bär uniform. Varför behandlades han annorlunda? Hade han en speciell rang eller något?

Detta är Edward nuvarande 'Uniform'

Det här är en statlig alkemist, alla i uniform.

2
  • Jag tror detta beror på att de som bär uniformen också arbetar heltid som soldater, medan Ed bara skulle göra det ha att arbeta som sådant om ett undantagstillstånd förklarades.
  • bara två av dem är statlig alkemist i den bilden

Det verkar som att i Fullmetal Alchemist-universum inte de som är statliga alkemister nödvändigtvis befinner sig i den militära hierarkin i sig, även om de har en rang motsvarande major.

Ja, det finns alkemister som Mustang, Baskiska Gran, Armstrong, etc. som är aktiva medlemmar av militären, men det finns också andra statliga alkemister som, även om de är inblandade i militärstatens alkemistprogram, inte är inblandade i militärets full- tid som de jag nämnde tidigare är.

Ett exempel på detta skulle vara Shou Tucker, som vi aldrig ser klädd i uniform, men är en statlig alkemist. Med tanke på att Edward på samma sätt inte verkar vara involverad i militären som soldat dagligen, är det vettigt att han inte bär uniform.

Tre teorier:

  1. De två alkemisterna på bilden, Mustang och Armstrong, var i militären när de blev statliga alkemister under kriget i Ishval, vilket är fallet med de allra flesta statliga alkemister vi ser i serien. det kan vara så att statsalkemisten efter kriget blev en bredare term.
  2. För vissa statliga alkymister, som Ed, hjälper inte militäruniform med mer hemliga aktiviteter eftersom det finns många platser där Ed och Al går där militären inte gillar.

  3. Det kan också vara det faktum att Ed inte gillar det faktum att han har blivit sett för regeringen och inte vill ha en påminnelse om det vart han än går.