Anonim

NARUTO SHIPPUDEN ULTIMATE NINJA STORM 4 Walkthrough Part 2 - Kakashi's Flashback (PS4)

Hur började kallelsen i Naruto?

Kallelse var en jutsu som inte bara krävde massor av jutsus utan också krävde ett blodkontrakt (troligen från en by med djur eftersom alla de kallande djuren är känsliga).

Hur uppnåddes detta när djuren var långt borta?

Enligt naruto.wikia.com:

I anime visades det att om en användare försöker kalla ett djur utan att först underteckna ett kontrakt, kommer användaren att teleporteras till djurets hem de har en naturlig affinitet för.

Även om det inte verkar finnas en förklaring till var det faktiskt härstammar från / hur det började, skulle det vara vettigt att någon någon gång bestämde att de ville kalla ett djur och försökte det. De teleporterades till djurets hem, där de sedan gjorde ett blodkontrakt med dem.

2
  • 2 Jag tycker inte att det är så exakt. Den tredje sa att det inte finns något sätt att veta vad som kan hända. Jag antar att teleporteringen skulle ske slumpmässigt.
  • Ja. Dessutom har djuren en annan dimension. Om du inte ens vet att de finns, hur skulle du vilja kalla dem i första hand.

Det skapades troligen av Hagoromo tsutsuki (Sage of Six Paths). Vi vet alla att han skapade Ninshuu och var en munk som reste och utforskade.

Det är möjligt att djuren var de som uppfann att kalla jutsu. Vi kan se att de kan använda tillkallande jutsu