Anonim

Bleach- Aizen sätter dig på sjukhuset

Under striden: Aizen vs. The Gotei 13 & The Visored (avsnitt 292, 293 och 294), blev Aizen knivhuggen av Shinji, Su -F ng, Shunsui och Hitsugaya. Det visade sig dock att Hinamori blev knivhuggad på grund av Aizens förmåga.

Enligt min förståelse kan Aizens förmåga påverka någon av Shinigami i Soul Society eftersom de alla sett hans kraft tidigare. Men Ichigo hade inte sett det och det var därför han ansågs vara en sådan tillgång. Aizen antydde att han hade använt sin förmåga sedan han kom. Jag skulle ha trott att Ichigo skulle ha sett igenom förmågan från början.

Om Aizen hade aktiverat sin förmåga innan han kom, borde Ichigo ha sett igenom det. Om han aktiverade efter att Ichigo anlände, hur såg inte Gotei 13 det tidigare?

Mina frågor: när aktiverade Aizen sin förmåga och bytte till Hinamori och varför påverkade det Ichigo?

6
  • Jag trodde att det hände innan ichigo kunde stoppa det / förstå vad som pågick. Aizen använde ständigt sin förmåga på dem som redan hade sett det men inte hade gjort vad han behövde göra för att framkalla det på ichigo på den punkten. Jag förstod aldrig vad det var.
  • Vad får dig att tro att han bara använde sin förmåga en gång i striden?
  • @ytg Jag antog att han inte kunde aktivera sin förmåga när den redan var aktiverad utan att inaktivera den tillfälligt
  • Jag föreställer mig att hans förmåga fungerar mer som Getsuga Tenshou och mindre som Senbonzakura. Men vi har ingen information om det AFAIK.
  • AFAIK det påverkade inte Ichigo. Det har gått för evigt sedan jag såg den här delen, men Ichigo deltog inte direkt i konfrontationen, det hände bara så snabbt att Ichigo förmodligen undrade vad deras attackstrategi egentligen var. IMO skulle det inte vara mycket meningsfullt att istället visa kampen ur Ichigos synvinkel och bara förklara Aizens trick varje gång det händer.

Kravet för Kyoka Suigetsus Kanzen Saimin är att Aizen måste få alla att se det släppt en gång, det går från normal form till sin shikai-form. Efter det, när Aizen aktiverar det, även om de inte ser det släpps, kommer de att påverkas.

Aizen svarade på Hirako Shinji: "Sedan när har du intrycket av att jag inte använder min makt?" Detta betyder att han från början använder det. Det nämndes inte sedan när, men förmodligen ända sedan han dyker upp, eller under den tid han var instängd i brandväggen som gjordes av överkapten Yamamoto Genryuusai Shigekuni. En sak är säker att han aktiverade den innan Ichigo kom. Det var därför Ichigo inte påverkades av det. Ichigo såg inte släppet. Vad han såg är dess släppta form redan.

Ichigo påverkades inte av det. Han var bara förvirrad med vad han såg, att de tre kaptenerna knivhugger Hinamori.

När vi lägger till när han bytte till Hinamori-delen kan vi inte svara på det. Vi som betraktare är också under påverkan av Kyoka Suigetsu (som det som visades för oss var från kaptenernas synvinkel). Möjligen från det ögonblick som Hinamori var nere. Det var Aizen som förfalskade det medan den verkliga Hinamori fortfarande kämpar.