Anonim

Rainbow Rasengan

I anime sägs det tydligt att var och en ser chakran av Nine-Tailed Fox som röd / orange, när Naruto använder den. Men oavsett vilket chakra Naruto använder för sin Rasengan, är det alltid blått (som normalt). Varför är detta?

Narutos egen chakrafärgen är blå, vilket står i kontrast till Nine-Tails egen chakrafärg av rött.

Intressant dock, trots att Naruto använder Nine-Tails chakra för att skapa större och större Rasengan, förblir färgen densamma. Det här kan vara ett plothål; detta kan vara ett tecken på att Naruto själv utför attacken med en större mängd chakra under hans kontroll.

5
  • Kanoniskt är Narutos chakrafärg gul :)
  • @Wondercricket: Är den bilden från en officiell källa? Inte ser någon omnämnande av det någonstans på Naruto wikia, och det har inte heller passat kanoniskt med historien och chakrastriderna (notering - dragkampen han hade med Kyuubi).
  • Det här kan vara sant, men ibland sägs det att han inte har något chakra kvar alls. Sedan använder han chakraet med de nio-tailed och alla är överraskade. I så fall använder han bara det röda chakrat utan blå / normal kvar så det borde vara rött enligt min mening.
  • @Makoto Jag grävde runt några källor och upptäckte att detta stod i kapitel 91, sidan 16ish. Det var när Naruto tränade med Jiraiya. Jag undrar varför det finns inkonsekvenser
  • @Wondercricket Jag tror att det är en mix med anime-studion, de var tvungna att välja en färg när de animerade men glömde att fråga författaren till mangan.

Shinobi har chakra som är blått. naruto använde inte kyuubi-chakrat för rasengan, varför det inte är orange / rött.