Anonim

[One Piece Amv] Låt mig inte gå

Animax Asia slutade plötsligt sända nya avsnitt av Naruto Shippuden i Indien den 30 januari 2014. Eftersom jag är en Naruto-fan var jag upprörd över att se att den avbröts. Vad var anledningen till att det slutade sändas?

4
  • Det är för vanligt i Indien. First Cartoon Network gjorde det och nu Animax. Samma sak hände med Dragon Ball Z
  • Ja. du har rätt. Första CN stoppar mest populära program och nu Animax. Det är väldigt irriterande.
  • Har anime tillräckligt med tittarbetyg? Om inte, kan det orsaka stopp / stopp.
  • Ja. Naruto är en världsberömd anime-serie. Det kommer säkert att ha tillräckligt med tittarbetyg.

Detta svar bygger på min åsikt och backas upp med några fakta. Så jag kan inte säga att jag är säker på att detta är orsaken.

För det första är det Animax India och inte Animax Asia. Det skiljer sig från Animax i olika asiatiska länder men liknar förmodligen Animax i Singapore och Pakistan. Detta är vad jag förstår från artiklarna om Animax Asia och Animax India på Wikipedia. Jag tror att det är program som luftar på kanalen som gör hela denna skillnad.

För det andra tror jag att detta måste vara en vanlig praxis på Animax India. Jag tror det för att InuYasha mötte samma öde. Uppföljaren av serien, InuYasha the Final Act, sändes helt några gånger men jag har aldrig sett dem sända serien InuYasha helt (det vill säga från när jag har tittat på kanalen, förmodligen november 2009).

För det tredje antar jag att du skulle veta varför avnoterades Animax av DTH-anslutningar (exklusive DEN, Siti Digital och liknande) i Indien. Det berodde på att Animax inte kunde betala transportavgifter. Varför? Den mest troliga anledningen är det låga tittartalet. Du säger att Naruto är "världsberömd". Ja, kom överens. Men hur många människor vet du personligen som tittar på / gillar anime, än mindre Naruto. Inte mer än 10, eller högst 15, antar jag? Det är poängen. Jämfört med landets storlek är antalet tittare otillräckligt, om inte försumbart. Så att sända någon anime här i Indien är inte praktiskt, eller jag skulle säga, lönsamt.

Den första punkten säger att Animax India är en annan enhet, den andra säger att Naruto inte är det enda fallet och det tredje ger dig den (mest troliga) anledningen till att Animax India slutade sända nya avsnitt av Naruto Shippuden. Sammanfattningsvis kommer Animax att sända nya avsnitt av Naruto Shippuden om det finns tillräckligt med tittare, vilket inte är fallet. Tråkigt men sant. Återigen är det min åsikt bakom några fakta. Så jag kan inte vara så säker.

P.S .: Du har turen att till och med kunna se de begränsade avsnitten på Animax. Jag får inte ens Animax här på Dish TV.