Anonim

Det ögonblicket då Aizen slutade Ichigos Bankai med en finger !!

Medan K ga satt ensam i en grotta, dök Muramasa upp och frågade honom varför han skulle döda oskyldiga åskådare, vilket fick K ga att hävda att han lärde Soul Society en lektion för att förvisa honom från deras värld. Snart missbrukade K ga till och med Muramasa när han var något mindre än absolut lydig. Denna disharmoni mellan dem ledde gradvis till att K ga förlorade sin förmåga att kommunicera med Muramasa eller till och med få tillgång till hans makt.

Bleach anime; Avsnitt 251

Om dödande av oskyldiga åskådare kan få en Zanpakuto att må dåligt och göra uppror mot sin herre, varför skulle Kyoka Suigetsu inte göra uppror mot Aizen?

Hela förutsättningen du hänvisar till är under en fyllningsbåge och skulle således inte ha något tillfredsställande svar på några tomthål som var kvar. Det här är ett sådant tomthål.

Som sagt, när man talar mer generellt till serien, är det inte känt vilken typ av förhållande Kyoka Suigetsu och Aizen har med varandra, med tanke på att vi aldrig har sett en bankai, och vi har inte heller sett Kyoka Suigetsu direkt kommunicera med Aizen på någon nivå. Det är lätt att anta att det är ganska ansträngt med tanke på den nivå av missbruk det har lidit på grund av att Aizen smälter samman med Hogyoku, vilket i slutändan ledde till att det bröt, men vi vet helt enkelt inte.

Det är också värt att notera att Muramasa bara påverkade Zanpakuto som han kunde komma direkt i kontakt med. Aizen var inte i Soul Society under denna fyllningsbåge, så Muramasa kunde aldrig ha kommunicerat med Kyoka Suigetsu för att få den att göra uppror.

3
  • Jag skulle också tillägga att inte alla zanpakto kan ha problem med att döda människor. Kazeshini till exempel (https://www.youtube.com/watch?v=lLJuJF-mg3s) verkar mer än glad att mörda saker.
  • Jag frågade inte om att kontakta kyoka suigetsu. Jag frågar varför aizen fortfarande kan få tillgång till kyoka Suigetsu efter att ha utsatts för missbruk
  • @LordSacha Sannolikt av samma anledning att Mayuri fortfarande kan komma åt hans.