Anonim

Ichigo Kurosaki's Powers FÖRKLARADE!

I Bleach kapitel 673 står det att Juha är Ichigos sanna far, så med sin mor också en Quincy,

... var fick Ichigo sina shinigami-krafter ifrån? (Fram till detta kapitel trodde jag att han fick sina shinigami-krafter från Isshin.)

1
  • Vad? Verkligen??? Wow, jag måste faktiskt börja läsa blekmedel. Jag förstår inte varför den serien inte gjorde det pinne med mig av någon anledning ....

Kort svar från sin far, Kurosaki Isshin.

Långt svar ges nedan med historien om Ichigos liv.

Detta svar innehåller massiva spoilers

Först och främst måste du förstå att Ichigo är unik genom att han föddes från en Quincy-mor (Kurosaki Masaki) och en Shinigami-far (Kurosaki Isshin, tidigare Shiba Isshin). På grund av detta har han både Quincy och Shinigami.

Under sin mammas gymnasieålder experimenterade Aizen med Hollowfication och skapade en ihålig kallad White, som fick Hollowfication på Hirako Shinji och andra kaptener i Gotei 13 att förvandlas till ihåliga. Den ihåliga, White, skickades sedan för att attackera Shiba Isshin (Ichigos far, hans efternamn var Shiba innan han gifte sig med Masaki och använder hennes efternamn). Kurosaki Masaki räddade Isshin från den ihåliga men blev Hollowfied själv. Detta orsakade att Ichigo hade ihåliga krafter i honom, vilket visas av White som liknar Ichigos Hollowfication-form.

Isshin gifte sig med Masaki och Ichigo föddes. Det visades att Ichigo kunde se sprit sedan han var grundskolelever där han såg Grand Fishers bete och försökte rädda det med tanke på att det var en tjej som försökte drunkna själv. Hans försök orsakade sin mors död.

Åren gick och Ichigo är nu 15 år gammal. En ihålig attackerade hans hus och Kuchiki Rukia räddade honom genom att överföra sina Shinigami-krafter till honom. Denna handling väcker hans vilande krafter som han ärvt från sina föräldrar. Han förlorade senare de befogenheter Rukia lånar ut honom från Kuchiki Byakuyas attack. Han återfick det efter träning med Urahara, men den här gången var det hans egna vilande "Shinigami" -krafter. Lägg märke till användningen av dubbel citat där.

Ichigo kämpade mot Shinigami för att rädda Rukia, lärde sig Bankai i processen. Sedan kämpade han mot Aizens Espada för att rädda Orihime, och så småningom Aizen själv för att rädda Karakura Town. För att bekämpa Aizens gudomliga krafter lärde han sig en förbjuden teknik från Kurosaki Isshin, kallad Final Getsuga Tenshou. Denna teknik fick honom att förlora sina "Shinigami" -krafter.

Han återfick sedan sina "Shinigami" -makter efter att kaptenerna i Gotei 13 och vice kaptenerna Abarai Renji och Kuchiki Rukia överförde makten till Ichigo under slutet av Fullbringer Arc. Sedan attackerade Quincy, ledd av deras kung, Ywach (några kallade honom Juha Bach). Under striden förstördes hans Zanpakuto och för att smida det gick han med Zero Division för att möta tillverkaren av Zanpakuto, Nimaiya.

Det var under smidningsprocessen som det avslöjades att den så kallade "Shinigami" -makten som han har använt var hans Quincy-krafter, vilket också förklarar varför Ywach ser så mycket ut som Zangetsu. Nu väcker han sin sanna Shinigami-makt som Zangetsu har undertryckt.

Så avslutningsvis, "Shinigami" makt som han har använt innan han bröt sin Zanpakuto var faktiskt hans Quincy-makt som han ärvde från sin mamma. Hans verklig Shinigami-kraft är uppenbarligen från sin far Kurosaki Isshin eftersom Isshin också är en Shinigami. Han kan använda Hollowfication eftersom hans själ tillfördes Hollow Kurosaki Masaki förseglad, den ihåliga vita, inuti hennes kropp.

När det gäller vad det betyder med

I Bleach kapitel 673 står det att Juha är Ichigos sanna far, så med sin mor också en Quincy,

det är mer i en andlig betydelse. Precis som Odin kallades Allfather (betyder allas far) är Ywach far till all Quincy eftersom alla Quincy's krafter föddes från honom. Detta gör honom till Ichigos far på andliga sätt, precis som Odin var far till norrmännen.

4
  • lite där borta. Masaki var gymnasieelever när hon dödade White, som redan hade hollowfied henne i stället för hans ursprungliga mål Isshin. Dess år senare innan Ichigo föddes, men själva Hollow gick fortfarande med honom istället för att stanna inne i sin mor. Bevisat när ichigo blir ihåligt, isshin frigörs, så den ihåliga han undertryckte var bara i masaki och / eller Ichigo, som båda hade brutit bort det bandet (om det inte alla överfördes till ichigo, var det definitivt brutet vid Masakis död , och för mycket kraft med ichigo överväldigade det)
  • Oj, du har rätt, @Ryan. Tack, jag redigerar det. Det är länge sedan jag senast tittade på det kapitlet.
  • Förlorade inte Ichigos far sina Shinigami-krafter efter att ha räddat Masaki vilket betyder att han var en människa den gången innan Ichigo ens föddes, så Ichigo har inte ärvt några Shinigami-krafter, förmodligen vet jag inte. Jag blir förvirrad .. xD
  • @HiEnZ nej, de undertrycktes för att upprätthålla en speciell försegling på Masakis Hollofication. I det ögonblick som bandet bröts fullständigt (med Masaki död, ichigo var den enda kvar med bandet, som hans ihåliga sedan kraftigt överväldigade och bröt) fick han tillbaka alla sina krafter.Varför Ichigos systrar inte har det är okänt, förmodligen flydde ihåligt själv Masakis kropp genom ichigo, därav en engångsavtal.