Anonim

10 fakta om Rin Nohara du borde veta !!! w / ShinoBeenTrill \ "Naruto Shippuden \"

I avsnitt 391 av Shippuden får Reanimated Madara sin egen riktiga kropp genom att tvinga Obito via Black Zetsu att använda Rinne Rebirth Jutsu.

På samma sätt som Nagato i slutet av Pain-bågkampen, varför dog inte Obito eftersom han använde samma Jutsu som Nagato.

Wiki säger tydligt i utbyte av eget liv, Jutsu utförs.

Kan någon förklara detta?

3
  • Jag tror att Nagato dog för att han använde hela sitt chakra och inte kunde hantera det men obito överlevde även med att använda run rebirth jutsu och svansdjur extraktion, kanske beror det på faktum att han fäste sig till vit zetsu som innehåller hashirama cell så han levde längre eller så är det bara ett tomthål.
  • Konan nämner att han kommer att dö på grund av lågt chakra men wiki säger specifikt att "i utbyte mot användarens liv" måste det vara ett tomthål. Oavsett vad som inte kan förklaras länkar alltid till Hashirama eller hans celler.
  • En sak att komma ihåg är att wiki kan vara fel och jag skulle ta vad som händer i serien över vad som står på wiki.

I kapitel 657, direkt efter att Madara har återupplivats med hjälp av Rinne Rebirth jutsu, flyttas scenen till Kamui-dimensionen, där Zetsu konfronterar Kakashi, Minato och en trött Obito.

Zetsu uppgav uttryckligen att Obito kommer att dö av att använda jutsu. Och då,

Så Black Zetsu var anledningen till att Obito kunde skjuta upp sin oundvikliga död.

Du dör inte efter att du har använt Rinnegan Rebirth - om du kommer ihåg rätt använde Pain Rinnegan Rebirth också. Konan sa att det skulle tömma honom och eventuellt döda honom. Så i grunden är konsten att Rinnegan Rebirth inte ett nytt liv i utbyte mot ett annat - det är en rättvisa som tar enormt mycket chakra. Du kan dock dö på grund av utmattning. Ett exempel på detta är att Nagato återupplivade en hel freaking by medan Obito just återupplivade Madara Uchiha. Vilket borde se skillnad i termer av chakra

7
  • Kan du tillhandahålla några källor till detta (kapitel- eller avsnittnummer etc.)?
  • Naruto Vs Pain-Naruto konfronterar honom vid hans hemliga hål.
  • Det anges tydligt att jutsu är utformad till kostnad för användarens liv.
  • Återigen är det utmattningen du dör av, inte offret. Din felaktiga tolkning av vad som anges.
  • Black Zetsu gav Obito chakra för att förlänga sin död.

Anledningen till att Obito inte dog är att Black zetsu räddade honom från att dö dem senare blir han tio svansar jinjuriki som om vi stannade kvar i den formen längre skulle han ha varit odödlig då efter att tio svansar extraherades hade han fortfarande lite chakra från varje svans fä. Anledningen till att han inte dog var på grund av Black Zetsu och särskilt tio svansar. Du ser för att utföra rinne-rebirth du behöver särskilt högt chakra som uchiha inte har (jag menar Uchiha har massor av chakra men inte tillräckligt) så om en Uchiha mer specifikt Obito gjorde det skulle han ha dött. Nagato (smärta) är en Uzumaki och Uzumaki har massor av chakra. Anledningen till att Nagato dog är att han hade slösat bort massor av chakra i sin strid mot Naruto och han gjorde också det mycket kraftfulla all mäktiga trycket som enligt min mening tömde kanske hälften av hans chakra. Så någon som Obito, Sasuke och Madara kommer att dö om de använder rinne återfödelse. De enda människorna som skulle överleva skulle vara Uzumaki, Nagato och Naruto. Naruto skulle överleva för att han redan har massor av chakra genom att vara en Uzumaki så lägger du till Kurama så skulle han ha massor av chakra så att han inte skulle dö. Enligt min mening skulle Naruto vara bäst lämpad för Rinnegan eftersom han har 9 svansar + Uzumaki chakra och rinnegan dränerar massor av chakra så det skulle passa bäst. Till och med Sasuke med hans mycket chakra kommer att dräneras om man använder en rinnegan jutsu med tidsrymd så enligt min mening skulle rinnegan vara mycket kraftfull i Narutos händer. Även den rinnegan som Nagato har transplanterats från Madara till Nagato eftersom de väljer honom för att han hade massor av chakra.