Anonim

MLB Moments of the 2010s

Så när jag först såg det Naruto när jag såg scenen där Kikashi använder sina "1000 år av smärta" på Naruto när han försökte få allas luncher när Kakashi inte tittade trodde jag att det här bara var något skämt som gjorts i Naruto.

häromdagen tittar på En lugn i havet i avsnitt 15 Jag såg Hikari jaga Ikaris son göra samma sak och säga "kanchou kanchou" och berätta för Ikari att han skulle ge honom "3 år av smärta". Jag verkar också komma ihåg att jag såg Ikaris son göra det för att göra någon

Både Hikari och Kikashi gör mestadels samma sak, de knyter ihop händerna med pekfingret pekade ut och pekar sitt mål i rumpan

Nu undrar jag varifrån den här pokkingen kommer från? Är En lugn i havet få det från Naruto eller är det från något annat i japansk kultur

1
  • Ville bara påpeka Yu Yu Hakusho gjorde detta innan naruto lmfao

Det är faktiskt en japansk upptåg som kallas kancho.

Från Wikipedia-artikeln om Kancho.

Kanch ( ) är ett japanskt prank som utförs genom att händerna hänger ihop i form av en imaginär pistol och försöker peka ett intet ont anande anus, ofta samtidigt som han utropar " Kan-CHO! ".

Ordet är ett slangtagande av det japanska ordet för lavemang ( kanch ).

Enligt Naruto Wiki:

Denna tekniks fullständiga namn är "Konohagakure Hiden Secret Taijutsu Technique: One Thousand Years of Death" ( , Konohagakure Hiden Taijutsu gi: Sennen Goroshi, nämligen: Konohagakures mest hemliga och heliga teknik: Ett tusen år av död, engelska TV: Hidden Leaf Village Secret Finger Jutsu: One Thousand Years of Death, UK DVD: Secret Ninja Technique of the Hidden Leaf School, Death for 1000 Years, English Games "Sacred Taijutsu: 1000 Years of Death").

Det nämns att Akira Shiotome (Miunas bror) älskar att spela kancho:

Han tycker om att spela kancho med Hikari Sakishima och Shun Sayama och efter att Manaka vaknar tycker de två om att spela med varandra.

Dessutom, i scenen där Akira spelade upptåg i det 15: e avsnittet av Nagi no Asakura, sa han bara "Kancho". Den som subbed det på engelska skrev antagligen det som "# år av smärta" som en hyllning till Naruto.