Anonim

Bästa sättet att odla svart Lotus - i Diremaul East

Låt oss säga, John äger två dödsanteckningar. Den ena tillhör Ryuk och den andra till exempel Ragnarok. Han gör ögonblicket med Ryuk, då ger han äganderätt från dödsnoten Ragnarok förde honom. Kommer han att förlora ögonen på shingiami?

2
  • förmodligen inte som i den här situationen är han fortfarande en dödsägare. Jag tror att du tappar ögonen under samma förhållanden som du skulle förlora ditt minne.
  • @DarkYagami ledsen att jag har läst fel så jag har tagit bort med svar för nu, jag kan inte hitta några bevis eftersom jag inte tror att det någonsin anges vad som händer när en människa har två Shinigami efter sig. Jag har en teori om att Eye Deal faktiskt görs med Shinigami som äger Death Note och genom att ge upp den Death Note kommer du att förlora ögonen (även om du äger den andra från en annan Shinigami). men detta är felaktigt eftersom det inte redogör för vad som händer med en Death Note utan en Shinigami-ägare som Rem i anime

I kapitel 5 uppgav Ryuk att shinigami-ögat var en affär mellan shinigami och den mänskliga ägaren av en viss ton, så det kommer antagligen att förknippas med det förhållandet, så ögat kommer att vara borta så snart shinigami lämnar sin sida.