Anonim

Sasuke och Sakura Moments - Love Me Like You Do AMV

Från början av serien, även under hans sista ögonblick, stack Itachi Sasukes panna som ett sätt att visa tillgivenhet och be om ursäkt.

Men är det den enda anledningen? Försökte han kanske överföra lite kunskap eller minnen till Sasuke? Eller är det helt enkelt okänt?

3
  • Det är ett tecken på tillgivenhet. Det är samma sak som att klappa din yngre bror på huvudet. Sasuke antar denna gest och gör det också på Sakura och Sarada.
  • Jag misstänker att det är hans egen version av head-pat. Som äldre syskon visar han lite kärlek mot sitt yngre syskon. Jag gör det mot mina kusiner hela tiden. Omöjligt att missa eftersom deras huvuden är så stora.
  • panna poking = patting på huvudet = fotbollsspelare som slår varandras åsnor efter att de springer 20 fot.

Det har ingenting att göra med att överföra minne eller kunskap.

Det är en kärleksgest från Big Brother (Itachi) till hans kärleksfulla Yngre Brother (Sasuke). Den gesten visar hur mycket Itachi älskar Sasuke än någonting.

2
  • Jag undrar bara om chakras och Sharingans dolda krafter. Men om ingenting är känt från manga / anime kan vi anta att det bara är ett tecken på tillgivenhet.
  • Ja det är det. Men jag har läst någonstans att Itachi-implantatet Amaterasu är Sasuke's Eye i deras sista strid medan han dog. Så den tiden kan det vara överföring av makt.

Itachi hade alltid känt ”Uchiha-brödernas” öde. Man skulle alltid vara avsedd att ta den andras delning. Det långsamma tillvägagångssättet för Itachis fingrar är tänkt att retas med tanken på vad han, den starkare broren, "ska" göra, vilket är att ta Sasukes öga (Sharingan) men han pekar honom bara i pannan som en äldre bror kommer röra med en yngre brors hår. Det är ett tecken på att han älskar honom för mycket för att följa Uchiha-ödet.

Itachi älskade alltid Sasuke och det verkade mer som ett sätt att vara tillgiven. Jag tror inte att han kan överföra makten i den meningen, men vi lär oss senare att Chakra kan överföras tillfälligt via en knytnäve så att det är möjligt.

Jag tror att det är ett tecken på tillgivenhet och han gjorde det innan han dog för att låta Sasuke veta att han fortfarande älskade honom trots att han inte kunde tala på den tiden eftersom han var extremt sjuk med vad som verkar vara hemoptys.

Som vi känner till det i avsnittet att Itachi pojkar Sasuke, för Itachi älskade Sasuke så mycket, han har inte sett Sasuke sedan länge och Itachis kärlek är mycket mer än någonting för Sasuke.

Om du vill veta mer om kärleken mellan Itachi och Sasuke kan du se påfyllningsbågarna om dem i avsnitt 451.

1
  • Ja, jag vet det, jag frågade bara om det fanns något mer som undvek mig. Jag har sett / läst alla avsnitt / mangakapitel. :) Tack för ditt svar!

Detta hade antagligen betydt att visa kärlek och tillgivenhet = Itachi till Sasuke. Detta kunde inte ha varit någon typ av jutsu eller roligt sätt att säga "inte just nu". För Itachi kanske, men det sägs i säsong 3 att eftersom Sasuke hade knackat på Sakura är jag säker på att han inte menade att ge henne något chakra.

Med ovanstående kan detta inte ha varit en jutsu. Personligen tycker jag att det bara är ett trevligt sätt att berätta för någon hur mycket du bryr dig om dem utan att göra deras bud eftersom Sasuke hade bett Itachi att hjälpa honom och han ville säga nej på ett omtänksamt sätt, precis som Sakura sa till Sasuke att stanna, och som Sakura gör mot sitt barn Sarada för att visa sin omtänksamhet som visas på dessa bilder på PhotoBucket och Tumblr.

Kommer du ihåg när Sasuke vaknade och Obito skulle ta bort masken och presentera sig (strax efter att Itachi dog)? Hur som helst, när Sasuke tittade på honom, sprängde Obito ut i de svarta lågorna. Han sa sedan att Itachi måste ha överfört en visuell jutsu till Sasuke precis innan han dog.

Så, ja, det var en tillgivenhet, men det var också att försöka skydda Sasuke från Obito.

Det är en vänlig gest av Itachi som pekar på Sasukes panna. Med det vill Itachi låta Sasuke veta att han trots allt fortfarande älskar honom. Men det finns en chans att Itachi gav honom något som det sista steget i Sharingan. Fortsätt bara titta Naruto och du kommer att få reda på det.

När Itachi stötte Sasukes panna kan du tydligt se att blod rinner in i Sasukes öga, samma öga som kastar (svart eldjitsu, extremt hårt namn). Blodet var troligen från Itachis ögon, vilket resulterade i en möjlig överföring av visuellt baserad jutsu.

1
  • Hmm detta verkar som en teori som behöver lite arbete. Jag håller med din tes om att itachi troligen implanterade hans Amaterasu under den där pojken men det antyder inte nödvändigtvis att han överförde jutsu till sasuke

Men är det den enda anledningen? Försökte han kanske överföra lite kunskap eller minnen till Sasuke? Eller är det helt enkelt okänt?

Han gav Sasuke den mangekyou sharingan ögonblick innan han dog med den symboliska handgesten.

1
  • Mangekyo ges när en bästa vän / släkting dör eller när du tål en enorm mängd smärta (dvs förlusten av någon nära) eller hur? Så tekniskt sett skickade Itachi inte sin mangekyo till Sasuke via head poke.