Anonim

Topp 10 anime som liknar Naruto!

I slutet av SAO, Kayaba nämner att SAO raderade sig själv. Men när Kirito går med i ALO berättar Yui att allt kopierades från SAO.

Hur kopierades SAO för ALO när Kayaba sa att allt raderades efter att SAO rensades?

Eftersom ALO skapades innan SAO rensades.

Argus skapade SAO men efter Kayaba startade Death Game stämde familjen till spelets offer företaget som gjorde dem i konkurs och tvingade dem att sälja Cardinal System till RECT Progress Inc

När Kayaba Akihiko effektivt fångade 10 000 spelare i spelet stämde många av de avlidna spelarnas familjemedlemmar företaget. Argus lämnade sedan konkurs och sålde sina rättigheter till Cardinal System till RECT Progress Inc., som använde det för att skapa ALfheim Online.

Källa: Argus> Kronologi> Aincrad Arc

Cardinal är ryggraden i SAO och en bärbar version fanns i World Seed vilket är anledningen till att man i Seed Nexus enkelt kan konvertera sina konton mellan spel. ALO är dock annorlunda eftersom Wiki föreslår att, förutom SAO, är ALO den enda andra VRMMO med en mycket avancerad version av Cardinal, förmodligen för att den bärbara versionen är förenklad för vanliga användare medan RECT Progress / Ymir använder en fullständig kopia från Argus .

Suguha började också spela ALO medan Kazuto fortfarande var i koma eftersom hon ville lära känna Kazuto bättre

Suguha ogillade ursprungligen VRMMO-spel för det gömde människors natur och verklighet, som det gjorde med Kazuto. Hon tog upp ALO för att bättre förstå Kazuto när han var fångad i SAO.

Källa: Kirigaya Suguha> Bakgrund (andra stycket)

som sådan ALO byggdes och kördes innan SAO rensades.