Anonim

DEN SISTA HÄXHUNTEREN - OFFICIELL TRAILER \ "AWAKENING \" [HD]

Känner någon igen rösten från den forntida draken som heter Scissor Runner? Jag är ganska säker på att jag har hört det förut men jag kan inte hitta någon information om den frågan, förutom att en person säger att det är Kamikawa Takaya, men i jämförelse låter de väldigt olika för mig.

Jag fortsatte att söka och det är det jag dessutom kom på:

Jag kan bara några franska ord, men så vitt jag förstår det ställer personen här samma fråga som jag och någon föreslår Ikeda Shuuichi.

Medan min personliga teori, efter att ha jämfört flera röster, är: det är samma röst som Laxus. Konishi Katsuyuki.

Tyvärr fortfarande är alla bara gissningar.

Jag tror också att det är Katsuyuki Konishi (dvs. Laxus). Jag har alltid varit mycket skicklig på att känna igen röster och första gången Scissor Runner talade visste jag att det var han.

Det finns absolut inget sätt att det är Takaya Kamikawa. Anime-besättningar "återvinner" alltid sina röstskådespelare - när de behöver uttrycka lite del eller 1-2 avsnitt (som Scissor Runner) använder de någon som redan har varit i serien.

Scissor Runner och Levia är till exempel Laxus och Bickslow; Atlas Flame är Byro, Byro Cracy och Jose Porla; Motherglare har 13 andra roller (inklusive Alzack); Rock Dragon har 9 andra roller (inklusive Droy); medan Zirconis också är Arcadios och Capricorn.

1
  • 2 Några källor att följa med dessa uttalanden?

Även om det inte officiellt bekräftas är rykten om MAL att det är Takaya Kamikawa.

Han är mest känd från rösten från Anti-Spiral i Tengen Toppa Gurren Lagann.

1
  • Det är ganska mycket det enda som dyker upp med google och det är bara en persons gissning. Jag jämförde dem redan och ärligt talat tror jag att de är väldigt olika. Ledsen att jag inte nämnde det förut.