Anonim

(Fulltext) Believer Imagine Dragons

Mio bar av någon anledning Yuukos plånbok i sin väska (varför?). Då kommer ögonblicket och Mio inser att plånboken inte finns där. De går till den borttappade avdelningen. De hittade plånboken och vi ser insidan av den som i skärmbilden nedan. Yuukos dag är förstörd efter att ha sett det papper och det gröna inuti.

Vad var det papperet och det gröna ämnet som satte Yuuko i så dåligt humör?


Inuti plånboken:

Yuukos humör hela dagen efter detta evenemang:

(Plats: Avsnitt 12; i början av andra halvåret.)

0

( ) Det är en bit ormskinn och ett kvitto från en butik framför en viss station hon besöker.

Plånboken är Yuukos eftersom hon identifierade den med färg och unikt innehåll (ormskinnet). Det tomma ansiktet är ett av chock och kanske ångest eftersom alla hennes pengar är borta. Gag här är inte innehållet utan hennes reaktion efter att ha tittat i plånboken.

I Japan finns det en vidskepelse som går om du lägger en orms avskalade hud i din plånbok så kommer din plånbok att kunna samla mer pengar. I Japan och andra asiatiska länder är ormar också en traditionell symbol för pengar och rikedom (bland annat), i japansk myt är några anmärkningsvärda associerade med ormgudar Ugajin och Benzaiten.

2
  • Kan du snälla förklara mer? Var det en liknande plånbok och hon trodde att den var hennes? Eller använde någon annan sina pengar och köpte ormskinn? Om så är fallet, varför i helvete skulle någon köpa ormskinn med pengarna i en plånbok som han hittar på gatan och sedan lägga i plånboken och ge plånboken till det borttappade kontoret? Jag kan inte förstå skämtet bakom detta.
  • @hkBattousai Ormskinnet var Yuukos. Det var i plånboken innan. För att klargöra: När Yuuko gav sin plånbok till Mio för att hålla i förvaring innehöll den 3 saker: kvitto + ormskinn + pengar. När Yuuko hittade sin plånbok på de förlorade och hittade innehöll den bara två saker: kvitto + ormskinn. Tydligen ignorerade tjuven de två värdelösa sakerna och valde att bara ta pengarna.

För att svara på din sidofråga om varför Mio bar Yuukos plånbok i sin väska:

Yuuko gav det till Mio att hålla fast vid förvaringsändamål, för Yuuko trodde att hon bara skulle förlora det om hon höll fast vid det själv. Hon nämner detta i en tidigare scen: