Anonim

Let's Watch: That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 10 Reaction / Review (転 生 し た ら ス イ ム だ っ た 件)

Jag kommer ihåg att någon sa att Rimuru kan skapa en hel planet och livsformer på den. Kan någon kontrollera detta och om det är sant, vilket kapitel i manga eller webb-romanen?

SlimeViscous Organism: Som en slem är Rimuru ett monster som inte behöver andas, sova eller äta, eftersom han bara kan överleva på magikulerna i atmosfären.

Inneboende färdigheter: Som ett slime har Rimuru de artsspecifika färdigheterna att absorbera, lösa upp och självregenerera. Dessa smälts senare in i Unique Skill Predator för att skapa Extra Skill Ultraspeed Regeneration.

  1. Absorbera och lös upp: Slime-art inneboende färdigheter som är sämre versioner av Unique Skills Predator och Glutton.

  2. Självregenerering: Låter användaren regenerera från skador som inkluderar regenerering av förlorade extremiteter. En underlägsen version av Extra Skill Ultraspeed Regeneration.

Demon Slime Demonisk viskös andekropp: Som en Demon Slime förbättras alla hans kroppsliga egenskaper. Han kan fritt växla mellan en materiell och en andlig kropp.

Inneboende färdigheter: Som en demonslime har Rimuru de artsspecifika färdigheterna med Infinite Regeneration, Control Magic, Multilayer Barrier, Universal Detect, Universal Shapeshift, Demon Lord's Haki, Enhanced Replication, Spatial Motion, Darkflame Lightning och Universal Thread.

  1. Oändlig regenerering: Förbättrad version av Extra Skill Ultraspeed Regeneration. Fungerar ännu snabbare än sin tidigare version och kan nu till och med regenerera från att den andliga kroppen splittras.

  2. Kontrollera magi: Samma som dess Extra Skill-version, men ytterligare förbättrad.

  3. Flerskiktsbarriär: Samma som dess Extra Skill-version, men ytterligare förbättrad.

  4. Universal Detect: Multifunktionell Sense-Skill som innehåller effekterna av andra Sense-Skills som Magic Sense, Sense Heat Source,
  5. Sense Soundwave och Keen Smell.

  6. Universal Shapeshift: Samma som dess Extra Skill-version, men ytterligare förbättrad.

  7. Demon Lord's Haki: En skicklighet som förstärker en magisk baserad varels Monster Aura. Behöver vara minst på nivå med en Demon Lord Breed att förvärva. Denna skicklighet är en sammansättning av flera andra färdigheter som bland annat tvång och magisk aura. Det orsakar rädsla och kan till och med orsaka omedelbar död för dem som inte kan motstå det.
  8. Förbättrad replikering Förbättrad version av replikering. Kan användas som ett inkarnationsmedium för True Dragons.

  9. Rumslig rörelse: Samma som dess Extra Skill-version, men ytterligare förbättrad.

  10. Darkflame Lightning: Förbättrad version av kombinerade Extra Skills Dark Flame och Dark Thunder.

  11. Universal tråd: Förbättrad version av Sticky-Steel Thread.

Det här är bara fysiska aspekter, det finns mycket mer krafter än jag kan lista, kolla in wiki

källa: https://tensura.fandom.com/wiki/Rimuru_Tempest/Abilities_and_Gears