Anonim

Minecraft Daycare - TINA PUNCHES RYAN!? (Minecraft Rollspel)

I rekryteringsbågen finns det 3 idioter som liknar skolmobbarna i början av serien.

Wikipedia listar dem som de tre nya idioterna:

Nya 3 Idioter ( ?)

Uttalad av: Ryosuke Kanemoto (K da), Ryohei Arai (Saotome), Yusuke Handa (Hinoe) En trio av C-klassagenter som till synes fick tro att Arashiyama Unit inte har någon verklig styrka. De försöker ofta visa upp, men blir ständigt misshandlade. Enligt Replica verkar de som idioter. Krediterna ger dem efternamnen: K da ( ), Saotome ( ) och Hinoe ( ) i anime.

och precis nedanför listar de gamla 3 idioternalänk:

3 Idioter ( ?)

Uttalad av: Mitsuo Iwata (nr. 1), K ta Nemoto (nr. 2) och Hiroaki Miura (nr. 3) En trio med mobbar från Osamu och Y mas klassrum. De mobbar Osamu och Y ma först, men börjar frukta dem när de får reda på att Osamu är en gränsagent och efter att Y ma skrämmer bort dem.

Deras seyuu är olika, men karaktärerna verkar desamma.

Är de samma?

1
  • Var liknar de? Gamla Bakas | Nya Bakas.

Som z nämnts är de inte samma tre idioter.

  • Den första uppsättningen av tre idioter hade ingen aning om att Osamu var vid gränsen. Utöver detta är de inte heller i gränsen. Du kan kontrollera detta i avsnitt 01 där de springer från grannarna i stället för att försöka slåss med hjälp av utlösare (normal / träning).
  • Den andra uppsättningen av tre idioter ersätter i princip den första uppsättningen eftersom den första uppsättningen aldrig nämns igen. Den andra uppsättningen av tre idioter blir en del av gränsen som klass C-agenter utbildade. Du kan se på de vita / orange uniformerna.

Medan alla sex är idioter, spelar de fortfarande olika roller. De första tre är Osamus mobbar, de andra tre fungerar som överordnade för Osamu.

Du kan kontrollera deras personligheter och framträdanden via avsnitt 01 för den första uppsättningen och avsnitt 17 för den andra uppsättningen.

På grund av det faktum att karaktärernas faktiska namn är olika tror jag inte att de är desamma. De är mycket lika grupper, och detta kan vara avsiktligt för att ge någon form av komiska likheter. De tar bara platsen för de "3 idioterna" från skolan på grund av frekvensen att scenerna kommer att vara i gränsinställningen och inte skolinställningen.