Anonim

[KOD] 100% snabbaste sättet att slå SASUKE OCH GAARA BOSS - Shinobi Life

Sound Four bär en purpurfärgad typ av bälte eller slå in runt midjan:

Orochimaru, deras herre, bar också en:

Att vara en av de få ninja jag har sett ha en, har den ett formellt namn? Vad betyder det och relaterar eller existerar det i striderna i verkliga världen ..? Det känns nästan sumoisk, tror jag.

Bältet de bär brukar kallas ett "obi".

Bältet flätade i stil med Shimenawa-rep, heliga Shinto-rep gjorda genom att vrida ihop sugrör. Den hängs horisontellt för att indikera en helig shintoismplats, såsom bönhallen eller torii.

Wikipedia-artikeln (länkad ovan) konstaterar att:

En variation av shimenawa används i sumobrottning av yokozuna (stora mästare) under deras inträdesceremonier för att beteckna deras rang. Detta beror på att yokozuna ses som en levande yorishiro (formellt shintai), och som sådan är bebodd av en ande.

2
  • Vet du om det betyder något som rör Orochimaru ... varför bär han en? Jag kommer att acceptera för rang, det är vettigt och tack för namnet, men sumobiten kastar bort det något .. fortfarande nyfiken :)
  • Jag tror inte att det nämns specifikt, men jag tror att det är mer för prestige som visar läsarna att de är starkare än genomsnittet och att de inte ska korsas lätt.