Anonim

BIOGÄR - Det är här jag kom in

I ett stycke, finns det en Devil Fruit som gör dig till en bra simmare? Det verkar omöjligt eftersom att äta en Devil Fruit gör att du inte kan simma. Tar serien någonsin upp detta?

2
  • Om den här frågan kan vara opinionsbaserad är den populära populära frågan definitivt: anime.stackexchange.com/questions/5041/… Jag tror dock att mitt svar tar bort alla åsikter men.
  • Menar du en simmare som en som uteslutande simmar i vatten?

Det finns faktiskt ett kanonsvar på detta. Sui-Sui No Mi (officiellt engelska namn är Swim-Swim fruit) är en Paramecia-frukt som äts av Senior Pink.

Eftersom havet är oåtkomligt för Devil Fruit-användare, gör Swim-Swim Fruit dig till en utmärkt simmare ... genom allt annat inklusive fast material (utom sjösten).

Om inte Oda bestämmer sig för att skapa en, finns det ingen djävulsk frukt som är ett kryphål för att låta användaren simma genom vattnet.

3
  • 1 Jag tror att vi också bör nämna Brooke eftersom han tack vare sin DF blev ett skelett och nu kan springa på vatten. Som i princip slår systemet. : P
  • 1 @Gravinco Det finns flera DF som låter dig korsa vatten eller flyga över det, men det här är inte kryphål eller simmare. De är aldrig nedsänkta.
  • Jag vet, men jag tyckte det var värt att nämna :)