Anonim

Mega Bloks Power Rangers Samurai

I ED ser vi att varje karaktär (som visas i showen) är kopplad med (närheten till) en hand.

Precis som ED för Carnival Phantasm slutar ser vi Saber sträcka ut handen till någon, men vi ser aldrig vem den personen är.

Visades den här handens identitet någonsin? Om så är fallet, vem är det?

0

+25

Den armen kan vara Kiritsugu Emiya. På bilden är karaktärerna kopplade till deras mästare. Sabres mästare skulle vara Shirou Emiya och Kiritsugu Emiya.

Det kan också vara armen till Irisviel van Einzbern, som inte var Sabres verkliga mästare utan någon form av stand-in, medan Kiritsugu gjorde sitt smutsiga arbete.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fate/Zero#Characters

1
  • 2 Jag är inte riktigt övertygad om detta. Carnival Phantasm har inga öde / nollkaraktärer, och Kiritsugu existerar bara i Fate / Stay Night i ett fåtal flashbacks (och Irisviel inte alls). Har du några källor för att säkerhetskopiera detta påstående?

Det finns en nollbild som antyder att det är Irisviel:

Det krediterar dock en Pixiv-användare så chansen är att den inte är officiell. Ändå finns det några grunder för ett sådant antagande:

  • Irisviel har en anslutning till Sabre (är stand-in Master under Fate / Zero)
  • armen ser feminin ut
  • Trots Logan M: s kommentar visas öde / nollkaraktärer i Ahnenerbe-partiet efter krediterna, även Iris.

Så det är självklart att Irisviel är den mest sannolika kandidaten.

0

Det här är en intressant fråga, men utan en officiell källa för att bekräfta svaren kan de bara förbli som spekulationer.

Om du är uppmärksam på underarmen på den dolda karaktären är den inte täckt av ärmar och den är inte heller dekorerad med något som ett armband, så Kiritsugu är ute. Sabres vänliga gest gentemot den okända personen visar en måttligt nära affinitet mellan dem, så det kan inte vara Kiritsugu igen eftersom Sabre ogillar honom och skulle ha visat ett oroligt ansikte som Bazett om det är hans hand som når ut till henne. Medan Irisviel von Einzbern passar alla dessa räkningar och verkligen är en mycket sannolik kandidat, verkar storleken på handen vara något större än Sabres och ungefär lika stor som Shirou, vilket antyder en hand av en känslig man över en hand av en ömtålig kvinna.

Jag tror att Saber sträcker ut sin hand till sin manliga arketyp motsvarighet: Prototyp Sabre från Öde / prototyp, som släpptes som ett tolv minuters anime-segment släppt med säsong 3 av Carnival Phantasm.

Det är vettigt att bara avslöja handen för att vi inte ens vet om förekomsten av Prototype Sabre förrän efter att Ayaka Sajou har ringt Ahnenerbe i det sista avsnittet av det sista avsnittet, så handen fungerar som en bra inledning till Öde / prototyp.

1
  • Varför Aoko och inte Arcueid? Hon och Sabre verkar ganska kompatibla karaktärsmässigt. Eftersom de faktiskt har återkommande framträdanden i showen skulle det förmodligen vara bättre.