Anonim

Hammerin 'Hero Game Sample - PSP

I anime-anpassningen av Monogatari serier har jag kommit till min uppmärksamhet att du ofta hör kamerablixtljud när karaktären som berättar bågen blinkar. Vi ställer först in en snabbvy av en specifik plats (förmodligen vad karaktären är fokuserad på) och ser sedan karaktärens ögon blinka med ljudet av en kamerablixt.

Den enda teorin jag har hittills är att saker och ting går som de planerade eller att de ser en möjlighet, men det är också möjligt att det händer eftersom de assimilerar lite information för senare.

Den här frågan har verkligen stört mig ett tag och jag har inte sett någon annan fråga så jag skulle gärna höra från människor.

Det här kan bara vara en annan Shaft Signature som deras konststil utan någon anledning, bara en bakgrundseffekt, men ändå pratar vi om Monogatari, där allt kan ha en mening, så jag gissar, när "kamerablixt" händer, karaktären ansåg att den saken var tillräckligt viktig för att komma ihåg, du vet, som IRL när du tar en bild till något, gör du det för att du anser det intressant, värt att odödliggöra ögonblicket, det kan vara fallet i Monogatari, men igen, kan också vara bara en enkel ljudeffekt för mer kvalitet.