Anonim

Duracell Optimum | Beach x Bear

Kan Natsu använda sina lågor för att fånga saker fortfarande? Han använde det den gången för att slåss mot vindkillen när han föll av järnvägsspåren.

Förmodligen ... ja.

Det här har inte varit något som tyder på att han tappade förmågan att "greppa" saker med sin eld ... han har bara inte gjort det sedan dess. Samma som hur han inte har använt sina förmågor med grundläggande Transformation Magic sedan han först lärde sig hur man gör det (genom att förvandlas till Lucy medan han undervisades av Mirajane).

När det gäller varför han inte har använt den sedan ... antingen glömde författaren det eller, som ett universumsperspektiv, har han inte behövt det. Den främsta anledningen till att han drog ut denna förmåga under sin kamp med Erigor var att han föll av en bro och behövde komma tillbaka. Sedan dess verkar han ha räknat ut hur man använder sin eld som en form av Jet Propulsion, vilket betyder att han kan flyga. Inte mycket behov av att dra dig tillbaka upp på en bro genom att ta tag i den med eld, när du bara kan använda händerna som raketmotorer.