Anonim

Erza VS Kyouka Rebirting

Så ett av målen för Tartaros var

att de skulle aktivera Face, som sedan skulle utplåna magi allt från världen. Eller åtminstone från kontinenten, vilket skulle vara till stor hjälp för dem eftersom de inte använder magi utan snarare förbannelser.

Det står dock klart att de starkaste medlemmarna i Tartaros

är alla demoner skapade av den mörka trollkarlen Zeref själv. Även om de inte använder magi är de bara Zerefs levande magi.

Gör det inte dem utsatta för Face? Skulle det inte döda dem?

1
  • Det är en bra fråga. Kanske skulle Zerefs magi inte påverkas av Face. Eller kanske är de självmord. Kanske ignorerar deras omvandling till demoner deras ursprung i magi. Som Minerva. Hon var en häxa, men nu en demon. Hon skulle vara opåverkad, för Face skulle bara påverka trollkarlar. Men min teori kan vara ogiltig, eftersom jag är ett par kapitel bakom mig, just nu.

Egentligen även om demonerna skapas av Zerefs magi, kommer de inte att dö eftersom de inte är magiska föremål utan verkliga levande varelser. Han skapade dessa levande varelser med hjälp av sin levande magi (Seikatsu Mahou) och andades därmed liv i dem vilket innebär att de inte längre behöver hans magi för att fortsätta leva. När all magi försvinner kommer de att fortsätta att leva och deras förbannelser påverkas inte.

De skulle inte påverkas av FACEs kraft, coz 'det stod tydligt att ONLY MAGIC som är den magiska användaren, inte dem. Deras kraft kom från förbannelse inte i magi. De planerar en revolution som skulle förändra världen. Men det är ett av deras mål, deras huvudsakliga mål är att återuppliva sin Mästare. som heter E.N.D, guildmästaren i Tartaros och Zerefs starkaste demonskapande. Jag glömde det kapitlet där hon / han uttalade det de kommer inte att påverkas av FACE-förmågan .

FACE kommer att stjäla all MAGIC förmåga från människor och inleda vår tids ålder DEMON - snäll.

Volym 44 - Fairy Tail 371 Tartaros Arc Part 2 - Song of the Heavenly Dragon Sida 7

9
  • Vi vet faktiskt att aktiveringen av Face inte bara påverkade de magiska förmågorna. Det påverkade allt magiskt, även det magiska tåget eller lakrymen. readms.com/r/fairy_tail/412/2622/12
  • Men inte Tartaros kommer inte att påverkas eftersom de inte är magiska användare.
  • En lacryma är inte heller magisk användare. Det är kristalliserad magi. Och demonerna lever magi, Zerefs magi. Det är hela poängen med min fråga.
  • Men din fråga är kommer Tartaros att vara sårbara för FACE.
  • 1 @ Svart magi är bara en gren av The One Magic. Säger bara.

Som vi såg i mangan är vad FACE gör att absorbera magisk kraft. Det är inte en dispell eller en räknare för någon typ av magi, men istället är dess förmåga att absorbera magisk kraft i en radie runt varje ansiktshuvud.

Nu skapas demonerna från Zeref alla av Living Magic-förtrollningen, eller så verkar det, men med det senare tillägget av den som kallas Curse Power, som inte har en magisk natur och i stället är relaterad till något annat (människans känslor) .

Kortfattat, Zerefs demoner kan ha skapats med hjälp av magisk kraft, men de har ingen magisk kraft inuti dem och därmed är de förenade med FACE-effekter.

1
  • Eventuella kommentarer för att bättre förbättra detta svar är välkomna! : D