Anonim

Showrunners försöker desperat att försvara säsong 8 (Game of Thrones)

Jag tittar på helheten igen SAO -serien och jag går till mangan när jag vill rensa upp saker för showen men jag tänkte på något.

I Aincrads romaner finns specifika kronologiska bågar för:

Kiseldioxid, Lizbeth, Yui, Sachi

Men under andra säsongen ser vi Sinon, en "main?" karaktär. Men finns det ingen specifik båge för henne? eller något mer backstory än vad vi ser i anime?

Det faktum att hon blir rädd för vapen men i spelet är hon inte, och hennes förflutna på banken.

Jag kunde inte hitta några bågar för karaktärerna under andra säsongen, så om det finns var kan jag hitta dem eller vad heter de?

Hela Phantom Bullet båge är Sinons båge, på samma sätt som Fairy Dance är för det mesta Leafas båge. Ingen av karaktärerna har någon annan sidohistoria utanför dessa bågar, eftersom de flesta av deras förflutna utvidgas inom dem.

I Light Novels är detta Volumes 5 och 6. Det mesta av det du vill veta om Shino / Sinon kommer att finnas i de två volymerna.

1
  • 1 Tack för förklaringen och påpeka var jag kunde hitta den i ljusromanerna!

Man kan säga att de två Phantom Bullet romaner är hennes båge.

Med undantag för Sachi vars historia kort sammanfattas, visas inte de andra karaktärerna du nämnde alls i originalberättelsen i den första ljusromanen. De visas först i de karaktärspecifika berättelserna i den andra lätta romanen, som sedan integrerades med den första romanen i den första anime-säsongen.

Det finns ingen annan Sinon-specifik historia och anime anpassar i princip hela hennes historia från romanerna.

1
  • 1 Tack för förtydligandet om detta, jag visste några karaktärspecifika berättelser i romanen men ändå tack för förklaringen. Jag accepterade det andra svaret eftersom han påpekade att det exakt är läsbart