Anonim

Robin tycker att draken är söt [One Piece 752 Sub]

Varför är Ryuunosuke Akasakas hår så långt? Det får honom att se ut som en tjej. Finns det någon förklaring till det i serien förutom att detta är en möjlig konsekvens av att vara en hikkikomori?

Maid-chan (AI skapad av honom) har också ett liknande utseende. Ryuunosuke sa att han vill göra henne till en riktig person (kännande AI?) En dag. Jag misstänker att detta kan vara relaterat.

Också! Ryuunosuke har gynofobi (han är rädd för kvinnor). Detta kan också vara orsaken (på ett sätt).

1
  • Jag antar att personen på bilden jag lagt in är Ryunosuke Akasaka, för det här är personen som kom upp på alla google-sökningarna. Jag har aldrig sett showen, så jag är inte säker.

Jag kan föreställa mig att hans långa hår förmodligen bara är att få honom att se ut som en hikkomori och stödja hans personlighetsdrag. Kanske beslutades att långt hår och en androgyn figur skulle lämna sig väl till en reserverad karaktär.

Hans hembiträde misstänks vara baserad på en gammal klasskamrat, kanske en första kärleks- eller barndomsvän. Så det verkar som att det inte är relaterat.

Personligen skulle jag inte föreställa mig att hans rädsla för kvinnor skulle vara en faktor i hans frisyrval. Det finns många andra karaktärer i anime som fruktar det motsatta könet, men det finns ingen uppenbar trend för dessa karaktärer att ha hår av motsatsen könens stil.

Sammantaget tror jag att hans hår är långt utan någon annan anledning än den ursprungliga mangakans designbeslut.

1
  • Jag antar att hikikomori-delen är mest meningsfull.

Akasaka Ryuunosukes hår kan vara väldigt långt eftersom han är en hikkikomori; han går sällan ut, så han skulle inte gå till en frisör eller något sånt ganska länge, men kanske ändå ibland gå för att hålla det snyggt. Hans smäll är längre än vad de flesta skulle ha kvar, så det bevisar också min poäng.

Jag tittade på anime och jag tror att mangaka designade honom så att han skulle se riktigt mystisk ut. Han är alltid en slags skuggig karaktär med ett mystiskt förflutet, och han är också den enda karaktären som vi inte vet något om hans familj, vilket gör honom mer mystisk, såvida du inte räknar de två nya karaktärerna i sista avsnittet - Hase Kanna och Himemiya Iori.

1
  • 1 Jag tror att det till och med kan vara att han trimmar sina smällar själv, ingen stylist inblandad. Skulle passa perfekt för en avstängd personlighet. Intressant punkt.