Anonim

| BLEACH AMV | Ichigos bästa form | HD |

Eftersom Ukitake blir själskungens högra hand och smälter samman sig med Mimihagi, kommer Ukitakes själ att påverkas efter att Yhwach absorberat själskungen?

Specifikationerna för vad som hände är inte tydliga, men det som är klart är enkelt.

Varnar tunga spoilers framåt, för anime har slutat innan den senaste bågen Thousand Year Blood War.

SPOILERS

I kapitel 620 förkunnar Yhwatch att han kommer att ta allt som var själskungarna, inklusive den högra armen. I kapitel 621 bevittnar vi Mimihagi, själskungarnas högra arm, separat från Ukitake och han lämnas medvetslös på marken. Därför, även om det är spekulation, är det troligen ett säkert antagande att Mimihagi absorberades, medan Ukitake lämnades ensam och inte absorberades. En Shinigamis kropp är deras själ, och även om Ukitake kombinerat med den, skilde den sig fortfarande ganska enkelt från honom. Vi vet också en sak till, några kapitel tidigare, strax innan Mimihagi stabiliserade själskungen, sade Ukitake att han borde ha dött när han var 3, om det inte var för Mimihagi som bodde i hans kropp och stoppade lungsjukdomen han led. När den är borta är han utan tvekan helt handikappad, och förmodligen inte långt från döden om inte någon av forskarna från Gotei kan läka honom, om inte redan död.

Och nu, i slutet av mangan, avslöjades Ukitakes öde:

Efter att ha separerat sig från själskungens högra hand och lämnat medvetslös dog han. Som visas i det 2: a till sista kapitlet i mangan, 685, besökte Shunshi sin grav.

Yhwach har bara absorberat den del av själen som fanns i kristallen. när du läser blekmedel 612 manga ser du att själkungen inte har sin vänstra eller högra hand i kristallen. så vi kan säga eftersom själkungen inte har någon av händerna till att börja med är det inte möjligt att han absorberade ukitake och mimihagi.

1
  • Han absorberade emellertid Mimihage separat, men ukitakes kropp (som tekniskt sett är hans själ) lämnades i själssamhället i ett ganska dåligt tillstånd efter att ha separerats från det som höll hans liv stabilt.

Jag tror inte att Ukitakes själ kommer att påverkas av Yhwach. Som vi har sett att Soul Kings högra hand absorberar Ukitakes själ helt och det är slutet på Ukitake. Yhwach att absorbera själskungen är helt annorlunda och har inget att göra med Ukitakes själ

1
  • 2 Kanske vill du citera några källor som säkerhetskopierar ditt svar, eftersom det verkar som att det är mer åsikt än baserat på någonting.