Anonim

Topp 10 starkaste ALIVE karaktärer

Om Luffy täcker armen med Haki och lägger den i vattnet, kommer han att förlora sin kraft eller avbryter Haki effekten av vattnet?

Jag tänkte på det på grund av den här bilden.

När Luffy använde sin "Red Hawk" mot Hody hade vattnet ingen effekt på hans makt. Är det på grund av den Haki som han använde för Red Hawk (som inte var bra ritad i anime) eller finns det en annan anledning?

Luffy skulle förlora sin makt, för Haki verkar inte alls förneka havets kraft. I kapitel 603 kunde vi se hur Luffy lade sin hand i havet utan att belägga den i Haki. Han sa att han var maktlös i havet, men ändå kunde han dra Sanji tillbaka till båten. Detta skulle göra att det verkar som om han på grund av sin träning under tidshoppet har kunnat motstå havets kraft en kort stund.

Sedan, i kapitel 605, kunde vi se hur Luffy lade tillbaka handen i havet, men den här gången belagde han den i Haki. Trots att han var helt belagd förlorade han fortfarande sin kraft i samma takt. Luffy blev mycket starkare under tidshoppningen och det kan till och med vara så, eftersom han har mer kraft att tömma, kan det ta lite längre tid, men Det är säkert att säga att beläggning i Haki inte påverkar havets effekter.

5
  • men tidigare såg vi att när han rör vid vattnet tappade han omedelbart sin kraft. Och nu efter timeskipet kan han motstå vattnet bara för att han är starkare. Jag tror att han kan motstå på grund av sin haki, men i själva verket är hans haki inte så stark jet. Så i själva verket tappar vattnet fortfarande sin kraft ...
  • @BBallBoy Ja, vattnet tappar fortfarande hans kraft. Är det inte det jag skrev?
  • ja men jag menar, hans haki är fortfarande inte helt utbildad. så vattnet tappar fortfarande hans kraft men inte omedelbart. så jag tror, ​​om någon har en mycket kraftfull haki, som kanske vergo. han kunde helt motstå vattnet.
  • @BBallBoy Har du några bevis för att Haki har något inflytande på detta? Eftersom vi har sett Luffy lägga handen i vattnet vid andra tillfällen utan Haki och han tappade fortfarande ingen av sina styrkor. Effekten av havet var densamma oavsett HAki
  • @BBallBoy Jag uppdaterade svaret enligt min kommentar.

Det är inte vattnet som dränerar dem. Det är det stillastående icke-rinnande vattnet. Det är därför de kan duscha och dricka vatten men inte bada. Så om de kunde vibrera sin Haki på ett sätt som får vattnet runt dem att flöda som ett rinnande vatten, så skulle de i teorin kunna upphäva vattnets effekter.

3
  • Nej, det är saltet som gör skillnaden. Titta på Gecko Moria-bågen
  • det är faktiskt inte sant. oda själv säger annars i en intervju, en fråga ställdes som var "Odacchi! Här är en fråga till dig! Krokodil kan inte bekämpa vatten för att han är" sand ", eller hur badar han då ?! Har han alls ?! Det är snuskigt !! Badar du, Odacchi? Odas svar var Först och främst, låt oss diskutera problemet med Devil Fruit-användare som badar sig själva. Människor som har ätit en Devil Fruit är "hatade" av havet och kan inte simma. "här kan hänvisa till allt från floder, pooler och bad till alla typer av stående vatten. På en global nivå är de alla" havet. "
  • Ditt svar motsäger inte mitt, men vi minns att Brook besegrade monsterna med salt