Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

Båda Hero Killer Stain från My Hero Academia och Hero Hunter Garou från One Punch Man gör samma arbete, även om Stain är lite annorlunda.

Är det någon skillnad mellan dem?

3
  • fläcken har en annan ideologi, eller hur?
  • En annan skillnad, även om när jag såg Stain för första gången tänkte jag omedelbart på Garou (även om jag inte har läst mangan helt, jag har läst segment av den och wikier och videor på Garou på Youtube), jag förstår Garou så småningom blir / muterar till ett halvt monster.
  • Vad exakt är skillnaden du försöker påpeka här? Det är något oklart för mig.

Även om båda karaktärerna är hjälteantagonister, är det fortfarande en stor skillnad mellan dessa två.

Hero Killer: Stain aka Chizome Akagur

Stain är en kall, oförlåtande man med en skyldighet att rensa samhället för falska hjältar. Han tror att de som arbetar som hjältar för att samla in inkomst är ovärdiga att kallas namnet och bara All Might är en riktig hjälte. På grund av sin starka ideologi tog han på sig att bli Hero Killer: Stain att fläcka sina egna händer med blod för att rensa falska hjältar och förändra det nuvarande samhället.

Hans anledning till att döda är hans extremistiska syn på de ideala hjältarna i samhället.

Hero Hunter Garou

Garou introduceras som en ond karaktär med hat för hjältar och har en självsäker, hämndlysten karaktärisering. Garou hatar det populära, eftersom han tror att det populära alltid kommer att vinna i slutändan. Det beror på att han som barn inte hade några vänner och de populära barnen i skolan tyckte om att han misshandlade honom både fysiskt och verbalt, särskilt en pojke som heter Tacchan. De tvingade honom att spela hjältar, där Tacchan ("Justice Man") skulle slå upp Garou ("monsteret"). Garou märkte hur alla gillade Tacchan men hatade honom. Efter att ha sett sitt liv upprepas om och om igen i Justice Man TV-showen växte han avsky för hjältar i allmänhet och trodde att i slutändan kommer majoriteten alltid att vilja ha honom ("monsteret") död.

Garous anledning till hjältejakt är hans fruktansvärda barndomsupplevelser som gjorde honom till en skurk idag.


Gemensamma grunder

Fläck

Trots sina extremistiska åsikter och övertygelser har Stain genuina ideal om hjältemod som han står fast med. Han tvekar inte att rädda människor som han anser värda att kallas hjältar, gillar inte att döda utan anledning och kommer till och med att ge råd till sina fiender. Han verkar erkänna att det han gör är moraliskt fel, men tror att för att samhället ska kunna komma på rätt väg måste någon vara vad han är, vilket indikerar att han ser sig själv som en martyr.

Garou

Garou är en skurk och anses vara ond av de flesta, han har en känsla av moral: han bekämpar hjältar på ett sätt utan att döda dem, men han är okej när andra dödar hjältar.


Hänvisad från -

  • Chizome Akaguro - My Hero Academia Wiki
  • Garou - One Punch Man Wiki