Anonim

Vad som verkligen hände med Uzamaki-klan Del 1: Naruto Shippuden

Eftersom Itachi kunde stoppa Kabutos ET, släpptes de återupplivade själarna.

Men vad hände med Nagato?

Kommer hans själ att släppas sedan han genomborrades med Itachis Totsuka Blade? Eller kommer han att fångas i skullburken?

Jag har inte hittat ett ordentligt svar, det verkar för mig att den här är obesvarad, men Nagato uttalade detta innan förseglingen var över:

När han sa farväl när svärdet förseglar honom, påpekade Nagato att han skulle återförenas med sin lärare i efterlivet. Med Nagato förseglad förbannade Kabuto det faktum att Nagatos rörlighet hindrades.

Så det verkar för mig att Nagato visste att han skulle släppas och att han skulle träffa Jiraiya i efterlivet. Btw, glöm inte att varje förseglad återanimeringskropp släpptes (t.ex. alla Kages), så vi kan anta att Nagato tillsammans med dem också befriades från jutsu.

2
  • tack för det snabba svaret, jag var inte säker bara för att han var förseglad med totsuka-bladet, men som du angav med citatet verkar det för mig att han skulle släppas.
  • Det sista uttalandet är inte sant, jutsu som förseglade kage var en annan jutsu än jutsu som förseglade nagato. Han släpptes inte från förseglingen

Nagato befriades från Itachis försegling när Itachi ångrade Edo-Tensei, Nagato visste att han skulle återförenas med Jiraiya, för han tvivlade inte på att Itachi skulle kunna stoppa kabuto och ångra Jutsu, när Itachi förseglade honom, det var för att han var länk till Totsuka-bladet, när Itachi släppte (dödade) sig själv genom att ångra Jutsu, fanns det ingen mer länk, vilket frigjorde Nagato till efterlivet med Jiraiya igen.