Anonim

HATOFUL BOYFRIEND - Del 9 ANGELSLUT - Är han galen eller ...

För några år tillbaka har jag sett denna anime hos en kompis ...

Jag handlade om en stad i framtiden där "rena" (naturligt födda) människor bara var få och resten skapades på ett konstgjort sätt, jag kommer inte ihåg om så var fallet med hela världen eller bara ligger i en geografisk punkt.

Det jag minns är att staden styrdes av ett råd av gamla män (naturligt födda människor), att en dag beslutade att ge de konstgjorda människorna förmågan att föröka sig och därmed faktiskt döda hela återstående naturligt födda människor.

Förmodligen handlade det om hela världen ...

Och jag tror att jag blir lite förvirrad här, men jag tror att i den här anime fanns det i första avsnittet en bil som inte använde hjul som alla andra, men svävade istället.

Och denna anime hade inte den dystra känslan som ergo proxy ... den var ganska upptagen och fylld med liv (staden åtminstone) ...

Det kan vara så att vattennivån hade stigit men jag är inte säker ...

12
  • Kan du ge oss en bättre uppfattning om hur länge sedan "några år tillbaka" är?
  • Jag känner att du tänker på en av versionerna av Appleseed, förmodligen 2004-filmen.
  • Jag känner till appleseed och det är säkert inte så, det har ingen dyster eller noir-liknande atmosfär ... och ungefär den tiden ... Jag tror att det var från före 2010 ... eller jag kan ta fel ... jag trodde bara att någon kunde komma ihåg ett sådant tema ...
  • Inget det är definitivt applikationsfilmen. @ urverk-muse Jag föreslår att du lägger upp ett svar med hänvisningar till de beskrivna situationerna
  • kille, verkligen nu, jag tittade på apleseed igen, och det är inte det ... huvudpersonen är en pojke / man. och det finns inte androider eller cyborgs ... det finns några explosioner och en del död men det är definitivt inte apleseed. thx för svaret.

Mot Terra 2007-omskapningen: "Under regeln överlägsen dominans föds alla människor in vitro och ges till noggrant utvalda föräldrar".

Armitage III: Dual-Matrix kanske?

Matchar inte riktigt allt du sa eftersom det är lite bakåt från vad du beskrev.

Det handlar om en konstgjord människa som har hemligheten för hur de artificiella människorna kan föröka sig och de ansvariga jagar henne för att få tag på den.

5
  • nej det är inte armitage. armitage är vägen till gamla ...
  • ok jag ska gå igen: historien börjar med att en ung naturlig (mänsklig) man mottas min en konstgjord ung kvinna. hon har i sin ägo en prototyp svävande bil utan hjul. de artificiellt skapade människorna kan inte föröka sig eftersom de inte var programmerade med fortplantningsprogrammet (kungen av konstig sak), men rådet för naturliga (några riktigt gamla och bittra män) bestämde sig för att utplåna hela naturens befolkning (samtidigt som konstnärerna gav förlossningsprogram)
  • den här unga naturliga mannen kämpar längs sidan med det konstgjorda mot beslutet från det rådet, och tanken var när programmet installerades och spridda konstgjorda i stor utsträckning, då skulle de naturliga bli utplånade, tror jag, på grund av ett luftfödt virus ... och chefen eller polisen, eller säkerheten eller vad som helst brottsbekämpning beslutar att skjuta upp lanseringen av programmet för att göra det på ett säkert sätt för alla. Jag glömmer smth här, det gled mig bara .. jävla !! thx för svaret.
  • Kan du komma ihåg några karaktärs- eller platsnamn?
  • om jag kunde komma ihåg något av det, kan jag försäkra er att jag inte skulle störa någon med denna begäran.