Anonim

Ed Sheeran - Don't [Official Music Video]

Från början av serien såg vi Tailed Beasts som stora, onda och arga enheter bundna inuti kropparna på jinchuriki. De visade sig förakta de människor som band dem och använde sin kraft för personlig vinning. Men de var inte alltid så här.

Ursprungligen visades de som små och känslomässigt öppna mot Sage of Six Paths. Medan jag förstår varför de hatar människor nu, Jag förstår inte varför och hur de växte sig större från sin lilla storlek till något som motsvarar en "vuxenstorlek"?

De visas nu som en stor massa chakra. När de dör formas de om. Som vi har sett, när kyuubi delades upp i två separata delar, minskade hans storlek. Men den minskningen av chakra gjorde honom inte liten igen.

Så kan någon förklara:

  1. Hur växte Tailed Beasts från chibi till vuxen storlek? (Växer de upp som vanliga djur?)
  2. Har chibi Tailed Beasts mindre kraft och chakra än deras vuxna former?
2
  • bra fråga dock!
  • Om deras storlek har det visats i både manga och anime-serier att Tailed Beasts kan ändra storlek, form och utseende (i viss utsträckning) efter behag. Eftersom de inte har fysiska kroppar är deras form mycket mer flytande än biologiska organismer. Så "chibi" -djuren kunde helt enkelt vara en form de gillade att ta runt S6P och representerade deras känslor som hans "barn" av olika slag

Detta skulle bara vara min bästa gissning från att ha läst serien hittills och även påverkan utifrån, men jag tror att chakrat som bildar svansdjuren också har ett psykiskt intryck som människor kommunicerar och interagerar med. Detta psykiska intryck, genom erfarenhet, växer det vi uppfattar som en personlighet och har sina reaktioner baserat på detta.

Den fysiska formen (och den upplevda tillväxten) de antar kan också bero på mänskligt inflytande. Eftersom de har interagerat med arten över tid har de noterat att dessa varelser blir gamla och dör. Inte bara detta utan de börjar från en spädbarnsform och med tiden förändras höjd, temperament och språkförmåga.

Eftersom hela tailed djurens liv sedan Sage of the Six Paths död inte är detaljerade är det omöjligt att veta när de tailed djuren såg olika mognadsnivåer. Jag skulle också gissa att detta också skulle ha ett mänskligt inflytande, men mest från de jinchuuriki (mänskliga värdarna) som djuren bodde inom. När värdarna blev äldre och dog återspeglades detta möjligen i hur djuren manifesterade sig när de flyttade från värd till värd över generationerna. Det är också genom att se livet för dessa mänskliga värdar och vad deras roll i samhället var som bidrog till deras sura känslor gentemot den mänskliga arten.

När det gäller chibi-tailed odjuret som har mindre kraft? Om vi ​​betraktar att alla varelser i detta universum börjar utan någon manual för sina krafter och inte mycket instruktioner kan vi också dra slutsatsen att de tailed djuren uppstod utan att veta vad deras kraft var. Jag säger "omfattning av deras makt" bara för att efter korruptionen av ninshu till ninjutsu att de tekniker vi tänker på som makter kom till som ett koncept. Svansdjuren har sannolikt haft samma chakrareserver som tidigare men började livet utan önskan att använda dem som människor skulle göra.

1
  • detta verkar möjligt. men jag väntar på några andra mer faktabaserade svar om det finns något.