Anonim

Attack on Titan - Female & Armored Titans Identities Exposed - Shingeki no Kyojin 進 撃 の 巨人

I slutet av avsnitt 7, säsong 2 av Attack on Titan, var Eren på väg att bryta Reiner Brauns nacke.

Sedan efter den händelsen börjar Colossus Titan falla, vi ser ett skott som verkar visa att Reiner är ovanför Eren och har tagit honom, och senare hör vi att Reiner fångade Eren.

Vad hände i mitten och hur fångade Reiner Braun Eren?

1
  • spoiler titel, bör du verkligen ändra det.

Efter att Colossus Titan (Bertholdt) föll på dem båda bet den pansrade Titan (Reiner) Erens Titan-form i nacken. Det var så han fick ut Eren från sin Titan-form.

4
  • Trevligt svar, men försök att lägga till lite mer sammanhang, länkar eller några fler rader. Något mindre än 3 eller 4 meningar från nya användare tenderar att bli nedrösta här. Tänk på det.
  • 2 Den pansrade titan har också rustning (duh!), Så han tog mindre skada från den fallande kolossala titan än eren gjorde.
  • 1 Är det verkligen nödvändigt att kapitalisera varje enskilt ord?
  • För att utarbeta svaret: Detta bevisas i början av nästa avsnitt, där Reiner ber Eren om ursäkt för att han tappat armarna. Reiner säger att han har glömt att redogöra för Erens armar (mitt i striderna) när han biter honom ur Erens Titan och därmed biter dem.

Spoilers här på avsnitt 7 och 8 i Attack on Titan (anime) och det 45: e kapitlet i Attack on Titan (manga).

Mot slutet av striden mellan Eren och Reiner (Armored Titan) som inträffade i avsnitt 7 av säsong 2 av Attack on Titan, ser vi Eren placera Reiner i ett speciellt grepp där Reiners huvud sitter fast i Erens armar. Det gick inte att bryta detta grepp, Reiner ropar till Bertolt (Colossal Titan) tre separata gånger. Vid den tiden faller Bertolt över och vi ser senare att Eren fångas. Avsnitt 8 av säsong 2 ger lite information om varför Eren tappade armarna efter denna kamp, ​​men belyser inte de faktiska händelserna som ledde till att Eren fångades.

Om du hänvisar tillbaka till samma plats i mangan,

Vi får reda på att när Reiner efterlyste Bertolt, var den kolossala Titans "plan" så att säga att bokstavligen falla ovanpå både Eren och Reiner, eftersom endast Reiner som den pansrade Titan skulle kunna klara slagkraften. Slagkraften var så stark att kroppen av den kolossala Titan avdunstade när han landade på de andra två titanerna och det blåste ett stort vindkast och vindtryck rakt uppför väggen som hindrade någon från att gå ner för att hjälpa Eren. Eftersom Reiner var den enda titan som kunde motstå den påverkan kunde han sedan dra Eren från nacken på Erens nacke eftersom slagkraften lämnade Eren arbetsoförmögen.