Anonim

Alla karaktärer SUPER PLUS ULTRA ULTIMAT ATTACKS! My Hero Academia: One's Justice All Quirk Typer!

Har Tomura andra krafter förutom förfall? Jag menar, det är inte vettigt att han kan vara en mäktig skurk om den enda makten han har är förfall. Hur kunde han möta människor som avfyrar saker från ett stort utbud, människor som rör sig snabbare än en normal person, han skulle inte kunna skada dem om han inte kan röra dem. Ska han vara snabbare än normalt eller något? Vad sägs om motstånd mot attacker, har han motstånd från en vanlig person?

Tomura- Wikia

Tomura är verkligen en mäktig skurk, och det finns en anledning till varför han är ledare för League of Villains.

Keen Intellect: Tomura har ett skarpt sinne och är analytisk och kan snabbt inse Eraserheads svagheter i strid och utnyttja dem. Han kan härleda hur hans motståndares förmåga fungerar helt enkelt genom att observera dem i handling.

Förbättrad styrka: Tomura verkar vara starkare än vad hans konstruktion antyder, eftersom han kunde hålla Izuku genom att kväva honom med bara fyra fingrar. Samtidigt visar Izuku synliga svårigheter att försöka slå tillbaka.

Förbättrad hållbarhet: Tomura kunde ta en blankt sprängning av Katsukis Quirk, vilket ledde till liten eller ingen skada.

Förbättrad hastighet: Tomura verkar kunna röra sig mycket snabbt, eftersom han på ett ögonblick kunde dyka upp för Asui. Han kunde till och med se Izuku efter att den senare hade hoppat i en hastighet som konkurrerade med All Mights hastighet och till och med reagerade på den genom att omedelbart flytta handen till Kurogiri för att vrida handen för att nå fram till Izuku innan Izukus attack kunde komma i kontakt.