Anonim

Sanningen om alla 6 typer av Rinnegan i Naruto och Boruto !!

I anime absorberar Madara det gudomliga trädet med sin rinnegan. Hur gjorde han det? Har Madaras rinnegan samma förmåga att absorbera som Obitos Mangekyo Sharingan eller är det bara ett plot-hole?

7
  • Jag tror inte att det finns ett riktigt svar på det, men jag antar att det berodde på att det var en del av kroppen av de 10 svansarna, och att han hade de 10 svanschakrat inuti sig själv. Rinnegan kan också tillåta användaren att utföra nästan vilken jutsu som helst
  • Tänk på trädet som en form av energi, chakra, snarare än ett verkligt träd. Eftersom det är Guds träds sanna natur. Därför kan Madara absorbera chakra med sin Rinnegan.
  • Det finns inget exakt svar på denna fråga men enligt mig måste det vara lika lika som absorberande chakra.
  • @Ryan Ja, men det verkar ologiskt för mig att trädet absorberades medan det var i trädtillståndet inte som 10 svansar.
  • @Ero Sennin Jag förstod det nu. Tack. Jag visste inte att djuren är rena chakra.

För det första är det inte Rinnegan som absorberade det gudomliga trädet / tio-svansarna; det är jutsu som Madara vävde som kallade den. Obito gjorde samma sak också för att bli jinchuriki med tio svansar.

Ta en titt på dessa bilder från anime och manga själv:

Avsnitt 414 (På randen till döden)

Chatper 663 (absolut)

För det andra tillåter Obitos Mangekyo Sharingan honom att absorbera föremål till en annan dimension. Madara absorberar tio-svansarna i sig själv. Det finns en skillnad. Därför är det inte ett tomthål.

Det finns inget exakt svar på din fråga, men det verkar som om Gudsträdet önskade sig absorberas av Madara som nämnts i Naruto Wiki.

Strax innan Madara Uchiha absorberade tio-svansarna i sig själv, talade en röst till honom som ville honom att "absorbera mig. Gudsträdet. Tio-svansarna. Absorbera allt."

och dessutom ..

I anime visas Guds träd att ha en egen vilja ...

Och jag har också läst ovanstående kommentarer som är behagliga att eftersom Madara blev fartyget för tio-svansarna kunde han ha kunnat absorbera trädet.

Men ingen specifik jutsu nämndes.