Anonim

Anständigt svart FULL SUB HQ (Owarimonogatari Opening 1) av Kaori Mizuhashi

Denna fråga innehåller spoilers för den andra säsongen av Monogatari-serien.

Oshino Ougi refererar till sig själv som systerdotter till Oshino Meme. Men Kaiki nämner i Koimonogatari / Hitagi End att Meme inte har någon familj alls och det är inte möjligt att han har en systerdotter.

Denna nyhetsartikel på ANN antyder också att hon (eller han?) Slåss med Koyomi i de senaste romanerna och det verkar för mig att hon är ansvarig för att Nadeko blev en gud. Är hon faktiskt en antagonist?

0

Ougi s sanna identitet är Araragi Koyomi själv. Från Bakemonogatari Wikias avsnitt om "Ougi Dark":

Gaen avslöjar att Ougi s sanna identitet är Araragi Koyomi själv. Hon är en oddity som Araragi skapade, på samma sätt som Hanekawa's stress skapade Black Hanekawa, och Sengoku's hallucinationer skapade den vita ormen Kuchinawa. Ougi representerar Araragis självkritik. När Araragi såg "Darkness" för första gången i Shinobu Time, insåg han att det finns en lag som dikterar världen över Oddity. Araragi vet att han är för svag, för tveksam, för emotionell för att fatta hårda beslut, och han önskade omedvetet en varelse som kan döma honom och "korrigera" allt fel i den här världen. Hans önskan förverkligades som Oshino Ougi.

1
  • 2 Välkommen till Anime och Manga. kan du citera det avsnitt på sidan som stöder ditt svar i fall om länken skulle gå ner (och det finns också mycket text på den sidan)

Eftersom jag inte har läst den lätta romanen är det fortfarande mycket vagt om hon är en antagonist eller inte. Som i Nisemonogatari är Kaiki en antagonist, men under andra säsongen har han blivit något av en huvudperson.

För nu i Monogatari-serien: andra säsongen, Jag tror att hon är antagonist från det faktum att hon ljög och sa att hon är Meme Oshinos systerdotter. (Hon låtsas vara en bra kille)

När hon nästan kraschar i Nadeko sa hon något som "Jag ska inte träffa dig ännu" och säger till Nadeko att sluta spela offret. Detta innebär att hon är släkt med att Nadeko blir en ormgud.

På det sista avsnittet när Kaiki attackeras av någon. Att någon nämner om Ougi, vilket antyder att hon är den bakom Kaikis attack. Och när Kaiki skulle passera kommer han ihåg det namnet (Ougi), men han kunde inte komma ihåg vem som är det. Det betyder att Kaiki talar sanningen om att Ougi inte är Meme Oshinos systerdotter.

2
  • Kaiki verkar något av en lufthuvud när det gäller människor han inte har hanterat tidigare. Jag skulle inte vara så säker på att han inte kommer ihåg henne berättar någonting om henne och Memes förhållande.
  • 1 Förutom ovanstående är det också värt att notera att Kaiki till och med ligger i berättelsen om att inte känna Senjougahara mycket tidigt innan han träffar henne i Okinawa.

Kort sagt, ja, hon är huvudantagonisten i serien, som du som för de flesta delar av serien Araragi löste de andra flickornas problem, i Kizu var det för Shinobu, i Neko var det för Hanekawa, Bakamonogatari - Senjogahara och andra tjejer etc.

Så Ougi är "Araragis-problem", eller det är manifestation.

Det är en stor spoiler, jag menar hennes identitet

hon är Araragi, eller snarare Araragis mörka sida.