Anonim

Lace Front Wigs That Look Natural Bobbi boss draya peruk recension bob vibes left side part gobeauty

Om E.N.D är den starkaste demonen i Zerefs böcker och om Acnologia kan döda otaliga drakar, är det möjligt för E.N.D att dräpa Acnologia?

Jag menar, när du tänker på det, kunde Natsus pappa inte döda E.N.D, så är det möjligt för demonen att döda en drake som Acnologia?

3
  • 5 vill du veta om slutet på fairy tail, coz i slutet av fairy tail manga END bekämpade Acnologia och något hände, vilket kommer att bli en stor spoiler om du följer anime
  • Jag vet inte att detta bara är min teori
  • då ska du titta eller läsa till det sista. din teori har förklarats där.

Jag tvivlar starkt på det.

Först och främst har vi inga bevis som tyder på att någon slayer magi är av högre nivå än någon annan slayer magi. Wendy och Chelia var ungefär lika när de kämpade, och Natsu besegrade faktiskt Zancrow i strid trots Zancrows God Slayer-magi. Därför är END: s Demon Slayer-magi inte nödvändigtvis bättre än Natsus Dragon Slayer-magi.

För det andra är Natsu END. Det betyder att vi inte har några bevis som tyder på att END är något mer än att Natsu utövar Fire Demon Slayer-magi lika effektivt som han utövar Fire Dragon Slayer-magi.

Så när jag tittar på matchningen skulle jag hävda att Natsu faktiskt är bättre lämpad för 1v1ing Acnologia som en Fire Dragon Slayer än som en Demon Dragon Slayer. Du förstår, slayer magi är utformad för att besegra den enhet de är uppkallade efter. Det betyder att Fire Dragon Slayer-magi är effektivare mot drakar än Fire Demon Slayer-magi. (Kapitel 301, Zealconis säger att människor fick magin att dräpa drakar. Det är logiskt sett Dragon Slayer-magi, och du kan dra slutsatsen att X Slayer-magi betyder magi för att dräpa X).

Anledningen till att Zeref designade END är att han ville träffas med den mest kraftfulla Demon Slayer Magic som fanns, eftersom Demon Slayer-magi är mer effektiv mot hans demonkropp.

I vilket fall som helst, om Natsu med sin supereffektiva-mot-drakar-magi inte kan slå Acnologia utan kraften av vänskap, tvivlar jag på att han kunde göra det med mindre effektiv magi.

5
  • Kom ihåg att Acnologia liknar demonerna från Zerfs bok
  • Hur så? Såvitt jag vet är han bara en normal kille som överanvändt Dragon Slayer-magi.
  • Och ändå slutar draken som försöker ta ut END bli dödad av Acnologia avsnitt 17 till 22, du vet hur kraftfulla dessa drakar är sju draklagare s och ändå kan ingen av dem döda en drake och ja ändå döda Acnologia 10.000 drakar kanske som möjligt för en demon att döda Acnologia efter alla avsnitt en Fairy Tail Acnologia liknar demonerna i boken om zerf även om du använder för mycket din Dragon Slayer magi det blir omöjligt att fortsätta leva i 400 år Zerf har att ha någon del i detta vad den delen är den är okänd
  • Men om den draken liknar Demons bok av zerf kanske en demon kan döda en annan demon
  • Acnologia är dock inte en demon.

Bryan Tan-svaret har beskrivit det mesta av delen. Jag ska lägga till någon del där de faktiskt slåss.

Natsu Dragneel är E.N.D, Etherious Natsu Dragneel, bror till Zeref Dragneel, dog för 400 år sedan och återuppstod som eterisk demon men inte från Zerefs bok.

Om E.N.D är den starkaste demonen i Zerefs böcker och om Acnologia kan döda otaliga drakar, är det möjligt för E.N.D att dräpa Acnologia?

Nej, E.N.D (Natsu) kan inte vinna Acnologia om de slåss en mot en. Natsu använder Dragon slayer magi. Acnologia var också en drakemordare som förvandlades till en drake för att han överanvändt sin drakemordsmagi.

I kapitel 540-44, när alla drakemordare är fångade i tidens raviner, slåss de alla tillsammans med Acnologia. Om vi ​​ser striderna mellan alla drakemordare och Acnologia är han överväldigande kraftfull.

Hans drakropp förseglades av Lucy i Fairy-sfären med hjälp av kombinerad kraft från hela kontinenten, vilket gjorde att hans kropp frystes i tidens raviner. Att ta detta som en chans Natsu besegrar Acnologia med hjälp av makten från alla drakemordare.

så är det möjligt för demonen att döda en drake som Acnologia?

Nej, magi har ingen effekt mot honom. Så att dräpa Acnologia är omöjligt.

Någon kanske tänker att om magi inte kan döda hur Dragon Slayer magi kan? Läs Dragon Slayer Magic noggrant för bättre förståelse

E.N.D kan besegra Acnologia på några möjliga sätt.

Natsu Dragneel i avsnitt 276 och 277 är mycket starkare än för ett år sedan, det är bara ett år, han tog ut den nya starkaste guilden i Fiore i ett skott, så kanske om han kan använda sin drakemordsmagi i sin fulla potential, kan han döda Acnologia.

Vissa människor säger att han inte kan besegra honom eftersom Acnologia förvandlades till en drake genom att överanvända drakemordsmagi, men jag tror att det är fel. Natsu och alla andra drakemord kan också bli drakar om deras föräldrar inte förseglar dem inuti sina kroppar för att skydda dem från att fysiskt förvandlas till en drake.

Jag tror att E.N.D inte kan besegra Acnologia.

  1. Han var återfödd från eterisk materia som de andra demonerna men fick ett annat syfte. Han fick inte en förbannelsemakt. Igneel kunde besegra E.N.D men inte för att Igneel älskade natsu. Senare gav Zeref Natsu till Igneel så att han kan uppfostra honom och lära honom magick. Elddrake som dödar magick.

  2. Acnolgia dödade otaliga drakar och fick ett rykte och kallade sig drakens kung. Han behärskade konsten att dräpa dräkt magik. Hans makt steg från Tenrou sland ard till Alvares båge. Som Erza sa. Han är på en annan nivå sedan ön Tenrou. Han hade makten att styra världen om han ville.

  3. Zeref ville att Fairyhjärta skulle besegra Acnolgia. Även om de hade Sprigann 12 och militärmakt.

Om E.N.D är den starkaste demonen i Zerefs böcker och om Acnologia kan döda otaliga drakar, är det möjligt för E.N.D att dräpa Acnologia?

Jag menar, när du tänker på det, kunde Nastus pappa inte döda E.N.D, så är det möjligt för demonen att döda en drake som Acnologia?

Ja. Jag tror att det är möjligt för E.N.D att kunna slå Acnologia. Men inte mycket information har angivits om SLUT men han råkade bryta igenom en tidsfrysning. Om jag antar att han använder förbannelsemakt eftersom de flesta demoner gör det skulle det vara lättare för Acnologia. Också anledningen till att grå kunde gå tå-till-tå med natsu var att han hade demon-slayer-magi. En magi som gjordes för att hantera den typen av demoner och förbannelser. Det har visat sig när grå skabb fryser förbannelsemakt och han var immun mot tornförbannelsen som tar bort din existens . Också anledningen till att Igneel inte dödade natsu var inte t eftersom han inte var tillräckligt stark. Det var för att han ville uppfostra honom. Om du vill lägga till dragon cry som vissa säger att det inte är kanon trots att det nämns i mangan, använder han E.N.D-form för att döda en drake. Så ja, jag tror att det är möjligt för E.N.D att döda Acnologia. Många människor säger också att Acnologia använde Dragon Slayer Magic som fick honom att förvandlas till en men det är inte sant. Det var en bieffekt av Dragon Slayer Magic som visades med Erzas mor. Igneel och de andra drakarna skapade antikropparna som hindrar natsu att resten av mördaren förvandlas. Anledningen till att Acnologia är OP är att han dödade hundratals drakar och badade i deras blod. Det har påstått att drakens morders kraft kan öka genom att bada i drakeblod. Det har sägs av skurkar och sting drakar. Även om det inte har sagts varför eller hur han kan äta magi och är immun, men min teori är att han är så op att han nu kan äta något element också eftersom han också absorberar draksjälar. Den enda anledningen till att natsu och slayer slog Acnologia var att de använde Fairy-sfärer medan han var på en båt. En drake dräpar svaghet. Hur som helst, E.N.D skulle vara stark än Zeref och jag är säker på att de kommer att släppa mer av honom i den 100-åriga strävan. Men enligt min åsikt, ja, E.N.D kunde slå Acnologia. Han kunde bryta igenom frusen tid, dräpa en drake (drakeskrik) och till och med bränna nästan allt i hans väg. Dessutom stod det s att demoner har en annan form så vi har nog inte sett full E.N.D.

Jag tror att Natsu, i det mest kraftfulla END-tillstånd som vi har sett, skulle kunna slå Acnologia, det här var när han vid Ignias flammor i 100-års Quest-mangan. Det påstås av guildmästaren i Magia Dragon (sökarens arbetsgivare) att de heliga Pentadrakes eller Five God-Dragons är lika starka om inte starkare än Acnologia. Med hänsyn till detta av det faktum att Natsu var starkare än Merciphobia i sitt END-tillstånd kan vi dra slutsatsen att han ett år efter det att Natsu faktiskt bekämpade Acnologia är tillräckligt stark för att slå honom.

Om vi ​​tittar på JUST Natsus råa kraft utanför END, skulle jag säga att han inte kunde slå Acnologia.

Det finns en möjlighet eftersom det viktigaste med aknologi är det faktum att han kan konsumera någon form av magi, orsaken till att EN D kan slå honom är att han inte använder magi, han använder förbannelsekraft och är den starkaste i Zerefs böcker. han var starkare än mard geer som kämpade med himmelska andekungen också han i sin ofullständiga demonform var fortfarande tillräckligt kraftfull för att övervinna tidstoppet han var helt enkelt starkare än någon form av slayer magi vid den tiden så svårt som det är att göra det, en gång han kontrollerar sin demonform han kan mycket troligt slå acnologia

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

Natsu i END-form kan slå Acnologia eftersom magi inte fungerar bra mot Acnologia men END: s förbannelsemakt kan.

När Acnologia gick in i striden, sa Mard Geer att Acnologia är rädd för SLUT och har kommit för att döda SLUT innan det återföds. Det bevisar det.

END besegrade också en gud som använder magi och också är den mest kraftfulla förbannaren. Förbannelse är en makt som är större än magi.