Anonim

Waifublade Chronicles

Homuras häxlabyrint var inne i hennes själspärla och intog faktiskt inte och fysiskt utrymme. Hur fördes då alla magiska tjejer och alla andra in i hennes själspärla? Hur kom alla som visades i hennes labyrint in i det första? Skulle de inte behöva gå dit fysiskt på något sätt? Teleporterades de bara dit av Homura eftersom hon "ville att de skulle vara där"?

Det antyds att Homura önskade dem

När Homura ifrågasätter hur människor kom att fångas inuti barriären, förklarar Kyubey att de gjorde en justering som gjorde det möjligt för saker att "bjudas in". Bilder av familjer som visas i den verkliga världen bakom Mami, Kyoko, Hitomi och Kyosuke visas, vilket antyder att de bortförde offren och drog dem in i barriären. Kyubey förklarar att de människor som fångats i Homuras barriär är människor som Homura omedvetet önskade. Vidare skulle hennes barriär också kunna bjuda in själva Cycles Law, som skulle tillåta inkubatorerna att observera vad som orsakar försvinnandet av magiska tjejer när de tar slut på magi.

Källa: Rebellion / Synopsis - Del D (andra stycket)

Vad jag inte förstår är dock varför avsnitt 4 är länkat. Jag misstänker att för att vi i avsnitt 4 ser att Hitomi styrs med en häxakys där häxan Elly och hennes labyrint var så skulle detta kunna innebära att Homura som en häxa ville att andra skulle vara med henne genom att skicka "inbjudningar" i form av häxa Kyssar (för att sätta dem i ett transstatiskt tillstånd som liknar Hitomi och Ellys andra offer) och hennes familjer spårade dem medan inkubatorerna tillät dem att komma in i Homuras barriär.

Isolationsfältet är tänkt att isolera Homuras Soul Gem från yttre influenser men det låter henne ändå ropa till Lag om cyklar vilket är vad inkubatorerna var ute efter att se vad som händer med en Soul Gem i en kontrollerad miljö (och de lärde sig bara om Cycles Law efter att ha bekräftat häxornas existens genom att isolera en Soul Gem som blev svart) så med det sagt sa jag inte inte hur familjen kom ut men det är möjligt att inkubatorerna bara tillät dem att lämna