Anonim

Narutos värld

För några månader sedan tittade jag på anime på kissanime.com. I Latest update avsnitt jag hittade intressant anime. Jag tittade på 2-3 avsnitt och lämnade sedan webbplatsen (glömde bokmärket). Jag trodde att det sändes anime, för det hade bara 2 eller 3 avsnitt just nu. Efter en månad försökte jag hitta den (MAL, google, webbläsarhistorik), men jag kunde inte. Så låt oss försöka hitta den där dammen anime :).

Berättelse:

Nu för tiden. Två killar (coola tonåringar, som en gangsters) stod nära floden. En sa att livet var tråkigt. Sedan hade de plötsligt teleporterats till övergiven stad. De gick för att utforska vad som händer. När de undrar träffade de kvinnor. Därefter når de alla tillsammans templet. I templet började dödsspelet. De var alla tvungna att rita kort med fråga. Svaret. Och om du gästar fel bombas templet med eldpilar (pilantalet är skillnaden mellan rätt svar och fel svar). Slutligen tänkte MC (en av killarna) det och flydde från templet. Även om hans vän sköts med pil i benet. Efter det (eller kanske senare) förklarade någon alla situationer. Att de måste delta i dessa dödsspel. Och om de vinner kan de leva X dagar mer. Annars kommer satellit att döda dig (om du har slut på tid). MC slutade avslutad, så han föreslog att delta i ett annat spel. Hans vän skadades, så han följde med kvinnorna. Nästa spel var i flervåningsbyggnad. Det fanns cirka 5 nivåer med många rum. Och utanför trappor och balkonger anslutna till varje rum. Det var många deltagare och alla var tvungna att hitta rum med röd knapp. De de trycker på den, de kommer att vinna. Även om det gick en tuff kille med MAC smg. Och dödar alla.

Viss information kan vara felaktig. Jag såg den här anime för länge sedan och jag minns den dåligt.

Okej, jag tror att det är tillräckligt med historia. Snälla hjälp mig att hitta den här anime. Tack.

3
  • Det påminner mig mycket om Yugioh, särskilt de första sju volymerna av mangan
  • Definitivt inte Yugioh. Jag såg Yugioh anime och jag skulle känna igen den.
  • Jag är ganska säker på att samma fråga, men för en manga har ställts tidigare.

Imawa no Kuni no Alice

Jag har inte sett anime, men det du beskriver är ungefär detsamma som de första kapitlen i mangan med samma namn.

Synopsis från MyAnimeList:

Berättelsen följer en pojke på gymnasiet som heter Arisu och andra ungdomar som transporteras till en förödad alternativ värld. Fångade tvingas de spela ett dödligt överlevnadsspel.