Anonim

Code Geass - FUNNY MEMES Episode 2 (Anime Memes)

Under Black Rebellion ser vi V.V komma in i Ashford Academy för att se Nunnally. strax efter, medan Lelouch förhör Cornelia med sin Geass C.C blir medveten om detta och varnar Lelouch. de två lämnar sedan Tokyo till Kaminejima Island. Under den här tiden ser vi ett skott av V.V och Nunnally vid Akasha-svärdet med V.V-styrelse.

2 år senare när Lelouch hade återfått sina minnen dyker Nunnally upp igen, utsedd till vicekonge i område 11.

Var var Nunnally hela tiden? var hon begränsad av Geass Order (som V.V var det regissör)? var Nunnally medveten eller blev medveten om vad som hände med henne?

2
  • var hon begränsad av Geass Order - det är mycket troligt. var Nunnally medveten eller blev medveten om vad som hände henne - Jag tror inte det. Eftersom hennes far också vet var hon befinner sig (det faktum att hon kidnappades av V.V.) måste det vara hennes far som hanterar henne senare, eftersom hon senare kommer att utses till underkung.
  • Nunnally är ombord på Schneizel-skeppet.

Det anges aldrig exakt var exakt, men innan hon reste till område 11 för att bli underkung var hon i Britannia (hennes plan avgick från basen i Kalifornien). Det är mest naturligt att anta att hon var tillsammans med resten av sin familj i huvudstaden Pendragon tills hon åkte i sväng 6