Anonim

🎧 FÅ STOR LEAN MUSKEL VINNER PÅ 10 MINUTER! SUBLIMINAL AFFIRMATIONS BOOSTER! VERKLIGA RESULTAT DAGLIGT!

I striden med Izuku kunde Muscular "orsaka förstörelse i samma skala som Izukus 100% Detroit Smash. Han kunde också direkt övermäta Izuku, som använde One For All 100% vid den tiden, i en fysisk kollision. " Å andra sidan, i den sista striden av All for One with All Might, säger All For One att han nu är övertygad om att byta slag med All Might med sina nya förstärkningsegenskaper, och det gör han verkligen.

Vem ska vara den fysiskt starkaste skurken, Allt för en eller muskulös? Ger mangan mer information om deras styrkor?

0

Jag skulle vilja börja med detta: I sin kamp med Muscular använde Izuku inte One For All med 100%. Det var bara Izuku med 100%.

Vi såg glimten av All Mights kraft med hans kamp mot första Nomu i säsong ett. Att Nomu var designad för honom men All Might kunde fortfarande besegra Nomu.

Om vi ​​nu tänker på dem kan vi säga att All Might kunde ha besegrat Muscular som besegras av Izuku som inte ens kan använda OfA i sin fulla omfattning.

4
  • Jag förstår inte vad som är skillnaden med "Izuku använder inte One for All 100%" och "Izuku med 100%". Izuku kan verkligen använda One for All 100% men bryter kroppen, eller hur? Eller har jag fel på det här?
  • Izuku kan inte använda OfA med sin fulla kraft. Han har också en gräns på grund av sin kropp. Tänk så här. Du har en ömtålig keps. Du vill fylla den med vatten. Det kan ta 200 ml men det är riskabelt eftersom så mycket kan bryta locket. Men någon gav dig 1 liter vatten. Du behöver inte ta allt men för att kunna använda det måste du. Således är min poäng att Izuku bara kan göra mycket innan han dödar sig själv. Det är hans 100%. Det finns också den fulla effekten av OfA som är 100%
  • @JustPlain glöm inte att i både anime och manga betyder 100% vanligtvis hans "100%" attacker, som uttryckligen har "100%" i namn. De flesta användare här använder också "100%" för att specificera sådana attacker, inte faktisk användning av 100% makt. Av någon anledning insisterar du på att ignorera detta.
  • 100% All Might attack är det samma som Midori 100%? Naturligtvis inte bror. Midori måste vara svagare.

Den enda gången vi ser muskulös strid i anime är han mot Deku, som är väsentligt mindre erfaren än All Might, kan ännu inte använda One For All till sin fulla potential och bryter sina egna lemmar när han attackerar. Men medan Muscular har överhanden under större delen av kampen, förlorar han inte bara utan förlorar utan att tillföra all väsentlig skada (Jag minns Dekus enda skador efter kampen var skärningar, blåmärken och de vanliga självtillförda brutna benen).

All For One kämpade All Might under sin karriär, och medan han också förlorade, han permanent förlamad Allt kan vara i processen, förstöra en bit av hans inre organ och nästan döda honom. För mig är det ingen tävling: All For One är starkare.

1
  • Denna fråga besvaras nu med den nya databoken, men jag vill inte svara på den själv. Där kan du tillhandahålla objektiva datareferenser till ditt svar