Anonim

Naruto: Hatake Kakashis evolution

Detta svar på Yahoo! säger att han blev Jounin vid 13 års ålder, vilket gör honom till den yngsta Jounin.

Jag har hört mycket prat om ämnet, men jag har aldrig sett svaret direkt (eller med några bevis). Den yngsta jag har sett hänvisa till var Kakashi. Han var chunin vid 6, en jonin vid 10 och gick med i ANBU Black Ops vid 13.

Itachi å andra sidan blev chunin vid 10 och blev kapten för ANBU Black Ops vid 13. Han är fortfarande ganska fantastisk, men Kakashi var yngre.

Källor:

  • http://naruto.wikia.com/wiki/Kakashi_Hatake
  • http://www.absoluteanime.com/naruto/itachi.htm

Är det sant att han är den yngsta Jounin? Vad är hans verkliga ålder när han blev Jounin?

Det magiska numret börjar vid 5 års ålder

1
  • 13 stämmer faktiskt. I Naruto, inte Naruto Shippuden, minns jag vagt att Kakashi pratade med en annan Jounin och Kakashi kommenterade hur han redan var en Jounin i Narutos ålder. Inte postat som ett svar enbart för att jag är lat att gå och hitta den ena episoden på ungefär 220 på jakt efter den ena raden.

+500

Kakashi blev en genin vid 5 års ålder och Chunin vid 6.

Obito blev ett genin vid 9 års ålder och Chunin vid 11 års ålder.

Det var runt den tid då Obito blev Chunin att Kakashi befordrades till Jonin.

Obito sedan "dog" vid en ålder av 13, som var nästan två år efter hans befordran till Chunin.

Från denna tråd på narutoforums (betoning min):

Det är omöjligt för både Kakashi och Obito att ha varit 13 under Kakashi Gaiden, för det finns åtminstone en bekräftad 4 års åldersskillnad mellan Kakashi och Obito när de bekräftades att båda var Genins lagkamrater under Chuunin-examen. De gick in i akademin samtidigt, och de tog alla akademin tillsammans som lagkamrater. Kakashi var minst 4 år yngre än båda hans lagkamrater hela tiden. Det finns Nej möjligt sätt att Kakashi var en 13-årig Jonin under Kakashi Gaiden.

Vid denna idé att han var 13 stöds inte ens i databooks heller. Det är dags att vi alla får våra fakta raka. Om Obito dog vid 13-tiden var Kakashi troligtvis 9 under Kakashi Gaiden. Det är omöjligt för dessa två lagkamrater att någonsin ha varit i samma ålder.

Kakashi var 13 under Kyuubi-attacken på Konoha. Det finns en skillnad på fyra år mellan händelserna i Kakashi Gaiden och händelserna på natten som Naruto föddes.

Också från Obito Uchihas samtalsida på Naruto wiki

Obito-Kakashi-tidslinjen baseras mest på anime och 599 manga / databook grejer före kapitel. Kakashi tog akademin som 5 år, Rin och Obito som 9. Obito är 3 år 7 månader äldre från Kakashi. De tog alla samma Chunin-examen, där Kakashi lyckades bli Chunin i den vid 6 års ålder, medan Obito-åldern 10 misslyckades. Obito tränare hårt, tog nästa prov och blev Chunin vid 11. Obito blev krossad av stenblock som 13 år, det betyder att Kakashi var 9-10 senast i Gaiden. Kakashi är nu 31 så Obito dog som 34.

När det gäller den yngsta Jonin-delen vet ingen riktigt hur många officiella Jonin som finns där. Om jag minns rätt förklarades Itachi inte officiellt som Jonin. Han kom in i Anbu efter att han blev Chunin. Så Kakashi makt var den yngsta Jonin. Det finns inget definitivt svar.


Redigera (med tillstånd av @Merrice Henderson):

Det finns bevis för att Kakashi gjorde Jonin samma år som Obito och Rin gjorde Chunin. Detta är en övning från Obitos wikia-sida:

Obito var ivrig efter Rins uppmärksamhet och tränade obevekligt och steg så småningom till rang av ch nin själv. Hans spänning var kortvarig eftersom Kakashi snart därefter blev en j nin, som återigen fick Rins beröm och Obitos förbittring. "

Så, Obito bekräftades 11 när han blev Chunin. Om vi ​​baserar oss på teorin att Kakashi är 4 år yngre (vilket jag är mer benägen att tro), då var han 7 när han gjorde Jonin. Det skulle göra honom till den yngsta Jonin genom tiderna. Om Kakashi var samma ålder som Obito och Rin, finns det några år som måste redovisas, som:

  • "Vem var han tillsammans med efter examen medan Obito och Rin fortfarande var i akademin?"

  • "Vad hände med Kakashis andra lagkamrater, eller var han paus under den tiden?"

Efter lite webgrävning hittade jag det exakta kapitlet som nämner om Kakashis Jounin-kampanj. Det finns i mangakapitlet 239.

Nedan följer några relevanta sidor från mangakapitlen:

Med detta nya resultat kan vi säga att Kakashi blev en Jounin vid 9 års ålder, med tanke på att han var 4 år yngre än Obito, och Obito var 13 i Kakashi Gaiden. Således kan vi bekräfta att den här webbplatsen och Yahoo-svaret som säger att Kakashi blev en Jounin vid 13 års ålder är fel.

Om den yngsta Jounin är det fortfarande ett mysterium.

0

Ja, Kakashi var redan en Jonin när han var 13. Jag vill inte skämma bort dig, men det finns ett avsnitt där hans tidigare lagkamrater gav honom presenter för sin befordran till Jonin. Men han kanske inte är den yngsta Jonin, för Itachi Uchiha blev Chunin när han var 10, och vid 13 år var han redan ledare för en Anbu-enhet. Så han kan ha blivit Jonin någonstans mellan 10 och 13 år, vilket betyder att han var yngre än Kakashi när han blev en.

2
  • 1 Men det nämns ingenstans att Itachi blev Jonin. Och det finns ingen referens att bara Jonin skulle kunna bli Anbu-medlem / kapten.
  • Det är därför jag sa att han "kanske" är den yngsta jonin. Det är bara en spekulation.

Jag tror att Kakashi var det 10 år gammal när han blev jonin eftersom det fanns ett par bevis, till exempel en är när Minato talar om Obito historien om hur Kakashis pappa dog. Minato sa specifikt "Fem år sedan". Sedan i andra kapitel eller på anime finns det en episod mestadels om Obito, men i en scen berättar han för sin mormor att han är fem år gammal, det betyder att Kakashi borde vara ungefär hans ålder. Mestadels för att de ser samma ålder ut. Senare dödar Kakashis pappa sig själv. Bara lämnar Kakashi fem eller kanske sex år gammal. Så om du inte vet att matematik fem plus fem är tio. Jag tror inte heller att Obito och Rin är ungefär 4 år äldre än Kakashi eftersom de var i samma klass i början och de såg inte äldre ut. Även om de var äldre, när det skulle bli tillbaka när de var i akademin, skulle de likna riktigt lika de som de såg ut i Kakashi Gaiden.

Avsnitten 119 och 120 är avsnitten för Team Minato (Minato, Kakashi, Obito och Rin) som kommer att förstöra Kannabi Bridge. I avsnitt 119 berättar Minato historien om varför Kakashi var som han var. I avsnitt 415 berättar Obito för sin mormor att han är 5 år gammal. Senare i samma avsnitt går han med Rin till en Ninjutsu-tävling för ungdomar. Där ser Kakashi, Obito och Rin exakt samma ålder ut. Men om jag har fel och Obito och Rin är ungefär 4 år äldre än Kakashi, varför var Kakashi inte ett år gammal. Men tyvärr lägger jag till mycket av mina åsikter. I avsnitt 119, cirka 13 minuter och 24 sekunder, säger Minato ”För fem år sedan” när han ska berätta historien om Kakashi, så du kan kolla in det på länken nedan. På Obitos wiki-sida står det också att han är exakt Kakashis ålder i Naruto Shippuden.

Källor:

  • Avsnitt 119
  • Avsnitt 415
  • Obito Uchiha
0

Itachi var aldrig en jin. Han gick in i ANBU som en ch nin. ANBU är ch nin och över, inte bara j nin. Medan Itachi var en S-rank nuke-nin och med j nin-förmåga, blev han aldrig officiellt en j nin. Föreställ dig hur det skulle se ut i klanmassakern. "Åh, se, den ninja, lövbyn, befordrade just till att j nin slaktade hela sin familjen bar en och hoppade av! Deras ninja på högsta nivå är inte ens lojal!" Ja. Danz Shimura kan vara en skitstövel, men han är inte så dum.

Kakashi gick in i akademin med Rin och Obito men tog examen vid 5, vilket betyder att han uppenbarligen var flyttad klass. Han blev Minatos lärling och skulle sannolikt ha tagit ch nin-tentorna (som han klarat vid 6) med ett team som förlorat en medlem. (Lagrotation). Det nämner inte den specifika åldern att Kakashi blev en j nin men han säger att "i Narutos ålder" var han redan en j nin, vilket betyder att han definitivt var yngre än 13.

Kakashi blev Jounin vid 13 års ålder, men om Kakashi är 4 år yngre än både Obito och Rin, hur skulle Obito kunna attackera Konoha vid 15 års ålder ?! Dessutom attackerade Obito inte Konoha efter att ha nästan dött, det var ett gap på två år.

Så, lång historia kort, Kakashi och Obito är i samma ålder.

1
  • Kan du tillhandahålla kanonreferenser för att stödja ditt uttalande, Kakashi became Jounin at the age of 13?

SPOILERS UNDER.

Kakashi var i anbu under tio år (i anime) Detta var efter att Rin dog när han var fjorton (han befordrades till jounin vid 13 som personen ovan sa samma år Obito dog), ett år efter Obitos död. Minato ville hålla Kakashi närmare honom efter att Rin dog.

I berättelserna om Anbu-fyllmedlet går fyra år när han möter Tenzo och han är redan kapten för Team Ro då. Detta gör att han är 18. Fyra år eftersom Hiruzen BSs anledningen till att Yamato överfördes från roten genom att säga "kyubi Jinchuriki är redan 4 år och vi behöver träsläppanvändaren för att kontrollera kyubi om vi behöver det" och sedan Kakashi gjorde anbu samma år Minato dog och Naruto föddes fyra år hade gått sedan dess att sätta honom på 17 eller 18 när han gjorde kapten. Hittills har det sammanlagt lagt upp till 6 år. Itachi ansluter sig till anbu klockan 10 (I anime-idk om mangan men anime-suben har en passande kommentar från Yamato om cirka 10 år som den yngsta anbu någonsin) och blev kapten för sitt eget lag av 13. Detta är ytterligare 3 år. 6 + 3 = 9.

Han stannar ett år till (Det är tio år i Anbu) tills han degreras med våld för att hans vänner är bekymrade över hans mentala hälsa. Den första gruppen studenter Kakashi (han borde vara 24) misslyckas med att inte ta tag i lagarbete.

Det andra året (han borde vara 25 - Neji Ten Ten och Lee examen i år eftersom de tog examen ett år före Team Seven och tränade under Gai) misslyckas han med ett annat lag.

Precis vid tiden för en tredje uppsättning av hans studenter: Sakura, Sasuke och Naruto examen är han 26, vilket lägger till The Naruto Wikia-sidan och det treåriga timeskipet till Shippuden när wikia säger att han börjar som 29

Korrigera mig om jag har fel ahaha eller om min matematik blev dum någonstans. Jag försökte också räkna ut detta genom braindumping

Enligt Naruto online, från bandai ingame quiz är rätt awnser 12. Det står att det är det officiella spelet och många saker är korrekta men något är inte helt korrekt och det här faller i den kategorin