Anonim

Bullet (1996) (engelska) \ "Butch \"

Jag har precis avslutat den senaste volymen av RWBY. Jag fick ingen aning om Rubys mamma, men jag är fortfarande nyfiken.

Yang lyckas hitta sin mamma som är Raven Branwen och jag är redan nöjd med svaret eftersom Yang fick hennes bild. Men jag är missnöjd med Rubys mamma som är i den vita manteln.

Vad sägs om hennes vapen? Hennes sken? Hennes utseende? Kan vi avgöra vem Rubys mamma är från dessa?

4
  • vad frågar du exakt?
  • Jag frågade om hennes mors identitet
  • Det verkar "en sjätte volym är premiär 27 oktober 2018"(från Wikipedia). Med tanke på att anime fortfarande fortsätter kan vi behöva vänta tills den tiden, även om jag inte lovar att din fråga kommer att besvaras i nästa volym.
  • "Vad sägs om hennes vapen? Hennes framträdande? Hennes utseende?" - ...Vad är det med dem? Det är inte klart vad du frågar. Frågar du vad vi vet om hennes mamma? Om du är uppdaterad om serien vet jag inte vad du förväntar dig att någon annan vet att du inte redan vet.

Det verkar som om Summer Rose är en jägare samma år och team som Qrow, Taiyang, Raven och Summer. Varje karaktär verkar likna en annan karaktär från TEAM RWBY. Sommaren verkar vara mycket lik Ruby på den tiden. Hon är blyg, varför hon gömmer sig under sin mantel och ser också mycket ut som Ruby.

Identitetsmässigt är allt som är känt sommar Rubys födelsemor och Yang styvmor. Hon dog när de var unga, och det är allt fansen verkligen vet. Förhoppningsvis ger Volym 6 oss lite mer djup.