Anonim

Dragon Ball Z Kakarot Ending - Buu Saga Ending - Goku vs Kid Buu (#DragonBallZKakarot)

Anime som Naruto Shippuden finns där på YouTube, men One Piece finns inte där. Varför är det så?

11
  • @ Memor-X: de laddar upp hela avsnitt, men bara i vissa serier, och ibland har de bara de första 1-2 avsnitten i serien. (Jag tittade nyligen på hela Noir via deras YouTube-kanal; däremot kunde jag bara se två avsnitt av Selector Infected Wixoss på Youtube.)
  • Inte säker på om den Naruto Shippuden är laglig på YouTube ....
  • Jag röstar för att stänga den här frågan som off-topic eftersom det här frågar varför en viss anime-serie inte finns på en viss videodelningswebbplats och inte om själva anime. Således inte inom Anime SE: s räckvidd.
  • Min uppfattning är att detta är en rättvis fråga från någon som ännu inte har lärt sig om upphovsrättslagar. Istället för att stänga av honom är en förklaring som den från @senshin vägen att gå. Jag lägger till senshins svar genom att säga att upphovsrättsinnehavarna för populär anime tjänar mycket mer pengar på att licensiera sina fastigheter än de någonsin skulle tjäna på YouTube och att sätta det på YouTube nedvärderar fastigheten till den punkt att ingen kommer att licensiera den. Det du ser på YouTube är antingen olagligt och ännu inte fångat, eller så förväntar sig inte rättighetsinnehavarna att tjäna några anständiga pengar.

Människor kan ha laddat upp avsnitt av En bit på YouTube, men de har tagits bort av upphovsrättsanspråk, vilket gör att de är oåtkomliga eller försvinner. En annan möjlighet är att ingen har laddat upp ett avsnitt till YouTube ännu (vilket dock är osannolikt).